Byggeriet af 55 demensvenlige plejeboliger i er rykket et stort skridt nærmere efter valget af en totalentreprenør til at gennemføre projektet.

Frem til 2030 får Furesø Kommune 60 procent flere borgere over 80 år, og der er derfor behov for at sikre et bredt udvalg af boliger i kommunen. Nu begynder arbejdet med 55 nye, demensvenlige boliger på plejehjemmet Lillevang at tage form.

De 2 bygherrer – Boligselskabet Farumsødal og Furesø Kommune – har i fællesskab valgt CC Contractor som totalentreprenør og projektet går nu ind i den fase, hvor der skal projekteres færdigt og herefter bygges.

Projektet blev udbudt som en totalentreprise og ved vurderingen vægtede både pris og kvaliteter som materialevalg, arkitektur og tidligere erfaringer med plejehjemsbyggeri.

- Som boligselskab skal vi kunne tilbyde et attraktivt udvalg af boliger og det er rigtigt tilfredsstillende, at vi nu kan se frem til, at CC Contractor skal bygge de 55 nye demensvenlige boliger med store badeværelser, en fleksibel indretning og overskuelige fællesarealer, siger Karin Beyer, formand for Boligselskabet Farumsødal.

Plejeboliger til 10 milliarder. Konferencen afholdes den 2. november 2021.

Det vindende projekt er det økonomisk mest fordelagtige på baggrund af bedste forhold mellem pris og kvalitet.

CC Contractor skal opføre en 2-etagers bygning på Lillevangs ikoniske ellipsegrund i centrum af den eksisterende plejehjemsbebyggelse, og derudover ombygge og udvide 2 af de nuværende boklynger mod syd.

I overensstemmelse med udbudsreglerne løber nu en standstill periode, hvor efter der kan skrives kontrakt med CC Contractor.

Herefter går totalentreprenøren og deres arkitekter, ingeniører og landskabsarkitekter i gang med at tilrette projektforslaget, søge byggetilladelse og udarbejde et detaljeret byggeprojekt. Selve byggeriet forventes at gå i gang i maj 2021, og boligerne forventes klar til indflytning i januar 2024.

Furesø Kommune bidrager med de 25 millioner kr. af det samlede budget.


Relaterede konferencer

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Stormflodssikring af by- og landområder

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Ungdomsboliger på et modent marked

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter