Porteføljen omfatter i alt 12 klassiske byejendomme på i alt 68 boliglejemål beliggende centralt i Odense. Ejendommene betegnes af Nybolig Erhverv Odense som meget attraktive boligudlejningsejendomme, der alle har stort lejepotentiale.

Hos Nybolig Erhverv Odense kan man se tilbage på en vellykket transaktion, hvor man netop har solgt 12 meget attraktive boligudlejningsejendomme på gode beliggenheder i Odense. Handlen er sket på baggrund af et samarbejde mellem Nybolig Erhverv København og Nybolig Erhverv Odense, hvor Nybolig Erhverv Odense har identificeret den helt rigtige lokale køber.

Ejendommene er solgt i en off-market transaktion, og der er kun givet et mindre afslag i den udbudte købspris - ejendommenes gennemsnitlige afkast var 3.81 procent.

Ifølge markedsrapporten fra Nybolig Erhverv "Erhvervsejendomme i Danmark, forår 2018" gik transaktionsniveauet på Fyn i 2017 markant frem – især grundet nogle store porteføljehandler som denne Nybolig Erhverv Odense netop har forestået.

NB! Odense investerer 24 milliarder i boligbyggeri. Konferencen afholdes d. 17. januar 2019.

- Grunden til at disse 12 ejendomme har været så attraktive er blandt andet den lave tomgang – ejendommene vil altid være nemme at genudleje. Herudover oplever vi stor efterspørgsel fra folk, der gerne vil investere i fast ejendom i Odense – hvilket blandt andet har at gøre med et stigende befolkningstal i Odense, og så ser man en stigning i antallet af nye tilflyttere i forbindelse med byudviklingen, udtaler erhvervsmægler Niels Jørgensen, Nybolig Erhverv Odense.

Lokal køber til alle 12 ejendomme
Ejendomsporteføljen har et samlet areal på 6.284 kvm, og ejendommene fordeler sig blandt andet over Dronningensgade, Jagtvej og Kongensgade i Odense C samt en enkelt ejendom på Rosengårdsvej i Odense M.

Ifølge Niels Jørgensen har Nybolig Erhverv Odense tidligere solgt ejedomme til samme investor, som primært har fokus på ældre boligudlejningsejendomme med udviklingspotentiale. Ejendommene er blevet solgt som en portefølje i stedet for enkeltvis, da køber ser stort potentiale i alle ejendommene.

Nybolig Erhverv Odense kan ikke oplyse, hvem køber og sælger er.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Ny udbudslov KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den nye Planlov KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS