Design-firmaet Hübsch har købt 15.000 kvm jord af Herning Kommune, og byggeriet af nyt domicil starter med det samme. Virksomheden har samtidig fået forkøbsret på en nabogrund på yderligere 10.000 kvm.

På kun 7 år er Hübsch - der sælger design- og livsstilsprodukter til hjemmet - gået fra 2 medarbejdere til 24. Derfor var tiden nu kommet til at finde nye rammer - og valget er faldet på en 15.000 kvm stor grund i HI-Park i Herning. Herning Byråd godkendte i denne uge salget af byggegrunden til Hübsch, og byggeriet er allerede på vej.

- Vi satser på at flytte ind i foråret 2018. Vi glæder os rigtig meget til for første gang at flytte ind i noget, der er lavet til os. Vi er et designfirma, og vores medarbejdere har fortjent inspirerende omgivelser. Det har vi fundet i HI-Park, der er et lækkert og pænt industriområde, fortæller Daniel Henriksen, Sales & Marketing Director i Hübsch.

De 3 ejere af firmaet bor alle i Herning, og Hübsch har i øjeblikket adresse i Ikast. Da der skulle findes nye rammer, var Herning derfor det oplagte sted.

- Vi er rigtig glade for Herning og synes det er "hjemme". Vi har kigget på forskellige muligheder, men da ideen om at bygge helt nyt opstod, og vi blev præsenteret for muligheden i HI-Park, var vi ikke i tvivl om, at det var det rigtige, siger Daniel Henriksen.

NB! Esbjerg - byudvikling for 24 milliarder kr. 2018-2028. Konferencen afholdes d. 3. maj 2018.

Købsaftalen med Herning Kommune indeholder også en forkøbsret på en nabogrund på yderligere 10.000 kvm, som Hübsch overvejer at opføre lager på.
Fantastisk udvikling

- Det er altid en fornøjelse, når en virksomhed vælger at slå sig ned i Herning. At det så ovenikøbet er en lokalt forankret virksomhed i én af de brancher, hvor vores område står rigtig, rigtig stærkt, nemlig design, er kun en yderligere gevinst, siger borgmester Lars Krarup.

Han hæfter sig samtidig ved, at Hübsch' nye domicil er med til at styrke et i forvejen stærkt erhvervsområde.

- I de seneste ti år har der været en fantastisk udvikling i HI-Park, der er blevet et attraktivt og velfungerende område for virksomheder at slå sig ned, siger Lars Krarup.


Relaterede konferencer

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning