Den aarhusianske fødevarevirksomhed Defco åbner produktion i nyt domicil i Viby. Defco’s nuværende produktionsareal er 7.000 kvm, hvilket stiger til over 14.000 kvm i Viby. Det samlede fabriksareal inklusiv administration stiger fra 9.000 kvm til 19.000 kvm.

Defco indgik sidste år aftale om salg af sine bygninger på Helsingforsgade, hvor virksomheden blev skabt tilbage i 1982. Domis købte sidste år den 14.000 kvm store fabriksgrund på Katrinebjerg, som var til salg for 150 millioner kr., og som nu er under udvikling med forslag til en ny lokalplan, mens Defco’s fortsatte tilværelse i Aarhus er sikret ved, at virksomheden har erhvervet nye bygninger på Gunnar Clausens Vej i Viby.

NB! JYLLAND: FINANSIERING af ejendom. Konferencen afholdes d. 23. januar 2018.

- Jeg er rigtig glad for, at aftalen om den fremtidige produktion i Viby nu er faldet på plads og kan meldes ud. Det skaber vished om virksomhedens fremtid i forhold til vores medarbejdere, kunder og leverandører. Det er meget tilfredsstillende at vide, at Defco fortsætter i Danmark og ikke mindst i Aarhus, hvor produktion er forgået i mere end 35 år. Vi takker for den opbakning, som vi har fået i alle årene og glæder os til at byde velkommen i Viby, siger medejer og direktør i Defco Mikkel Czaja.

- De nye produktionsfaciliteter kan i højere grad give Defco mulighed for at tilrettelægge en ny produktion, der sikrer et nyt, moderne fabrikslayout med effektivitet samt den rette fleksibilitet til at betjene et dynamisk marked inden for pålægs- og convenienceprodukter, uddyber han.

NB! Jylland: Erhvervslejeloven - den nyeste udvikling. Kurset afholdes d. 15. maj 2018.

Etablering og ombygning af den nye fødevarefabrik påbegyndes i marts 2018, og den endelige flytning og opstart vil ske senest december 2019. Siden 2012 har der været et godt og tæt samarbejde mellem Defco og Aarhus Kommune om at finde den rette placering for fremtiden.

- Det er en fantastisk nyhed, at der nu er skabt vished for, at Defco fortsætter i Viby fra 2019. Jeg glæder mig over, at de fælles bestræbelser er lykkedes, så Defco fortsat kan stå som en stor Aarhus-virksomhed med gode arbejdspladser, siger borgmester Jacob Bundsgaard.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Ny udbudslov KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Boligudvikling i Jylland

Fremtidens betonbyggeri

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder