Blandt 4.700 projekter fra 83 lande er ejendomsudvikleren Tetris nomineret til en Dezeen Award for deres nye boligfællesskabskoncept, Ibihaven.

Øst for Slagelse ligger Ibihaven med 76 bæredygtige lejeboliger for voksne uden hjemmeboende børn og det første realiserede projekt i Tetris’ vision for fremtidens boligfællesskab: Agorahaverne.

Bedst i verden Blandt 4.700 nominerede fra 83 lande er Ibihaven lige nu blandt de allersidste projekter i opløbet om at vinde en Dezeen Award, der gives til verdens bedste projekter indenfor design og arkitektur. Ibihaven er finalist i “Housing project” kategorien.

Kollektive boformer: bofællesskaber og andre alternative boformer. Konferencen afholdes den 26. oktober 2021.

- Nomineringen er en anerkendelse af, at vi er lykkedes med at skabe et banebrydende alternativ til parcelhuset for de voksne over 50 år, hvor privatliv og fællesskab er tænkt sammen på en helt ny måde, fortæller Rasmus Friis, administrerende direktør i Tetris.

Adfærdsdesign, antropologiske studier og analyser har været bærende elementer i udviklingen af Ibihaven. Resultatet er en nyfortolkning af den klassiske 4-længede bondegård – med en stor fælles overdækket atriumhave som en central del af fællesskabet.

Seniorbofællesskaber og seniorboliger. Konferencen afholdes den 28. april 2022.

- Vores mål har været at skabe et boligfællesskab, der bringer folk nærmere hinanden og øger livskvaliteten. Fra din private bolig har du direkte adgang til en stor overdækket atriumhave, hvor fællesskabet kan spire og trives - stort set hele året, afslutter Rasmus Friis.

Vinderne af Dezeen Award 2021 afsløres 18-22. oktober i New York.

Projektansvarlig
Bygherre: Tetris
Arkitekt: Sangberg Architects
Totalentreprenør: Rasmus Friis A/S
Ingeniør: Moe


Relaterede konferencer

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Ny udbudslov KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter