Kvm-prisen ligger på blot 1.000 kr., men det er stort set også kun vinduerne i huset, der ikke skal renoveres, istandsættes eller udskiftes, lyder det fra mægleren.

På en landevej ved Øster Doense mellem Hobro og Vebbestrup ligger det billigeste hus, der for øjeblikket er udbudt til salg på det danske boligmarked. Huset er udbudt til salg for blot 99.000 kr. Det skriver boligportalen Boliga.dk.

Ejendommen er oprindelig opført i 1910 på en 721 kvm stor grund. Huset står i dag noteret med et samlet boligareal på 95 kvm, men det rummer flere kvm hvis man udnytter 1. salen. Huset har 4 værelser, som dog ikke ligefrem står indflytningsklare. Det fortæller Nicolai Karmark Bay-Klit fra mæglerforretningen Home Hobro, der netop har fået det billige hus til salg.

AALBORG: De store projekter. Konferencen afholdes den 26. maj 2021.

- Der er 4 vægge, nogle udmærkede vinduer og et tag. Det er det. Indenfor er det mest af alt et hul i jorden, siger han til Boliga.dk.

Som han også har skrevet i salgsopstillingen, så skal en køber derfor have hænderne mere end godt skruet på eller eventuelt en bulldozer, som man gerne vil have luftet.

Silkeborg: De store projekter. Konferencen afholdes den 24. marts 2022.

- Det kan være, at det er en, som selv sætter det i stand eller bygger nyt og derefter lejer det ud. Det sker også, at naboer køber grunden ved siden af for at få en større have, siger Nicolai Karmark Bay-Klit.

Det skal påregnes at alt i boligen skal renoveres, istandsættes eller udskiftes - lige med undtagelse af vinduerne som er hvide plastvinduer fra engang i midt 00'erne, som ifølge salgsopstillingen er i udmærket stand.

Fredericia de store projekter. Konferencen afholdes den 26. august 2021.

Ifølge Boliga.dks salgsdata er de gennemsnitlige kvm-priser på de udbudte villaer steget 4 procent på et år i og omkring Hobro.

Det betyder, at en kvm hus i området i øjeblikket koster 10.325 kr. - modsat blot 9.919 kr. på denne tid sidste år.

JYLLAND: Broen til Sjælland for 136 milliarder. Konferencen afholdes den 2. september 2021.

Men hvis du køber den billige villa på Hobrovej, slipper du med langt mindre: Her lyder kvm-prisen nemlig på lige over 1.000 kr.

Ifølge Tingbogen blev ejendommen senest handlet i 1985 for 187.000 kr. Ejendommen er offentligt vurderet til 300.000 kr., hvoraf grundværdien udgør 48.000 kr.

Se Danmarks billigeste hus her.


Relaterede konferencer

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Den nye Planlov KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter