Danmarks billigste hus er blevet solgt til en kvm-pris på 842 kr., hvilket er langt under den gennemsnitlige kvm-pris i kommunen, hvor huset ligger.

Danmarks billigste hus er blevet solgt for 80.000 kr. Den beskedne salgspris var også det beløb, som det 95 kvm store hus udenfor Hobro i Nordjylland var udbudt til salg for. Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Huset var oprindeligt udbudt til salg for 99.000 kr., men i august blev der skåret 19.000 kr. af prisen, så ejendommen blev den billigste på markedet, hvilket tilsyneladende var den rigtige taktik.

JYLLAND: Ny trend: Små boliger. Konferencen afholdes den 26. april 2022.

- Vi endte faktisk med at have flere købere, som desværre måtte gå forgæves, da et hold unge købere købte den. Præcis hvad de vil med den, ved jeg ikke, men det bliver spændende at følge, siger ejendomsmægler Nicolai Karmark Bay-Klit fra Home Hobro til Boliga.dk.

De nye ejere har under alle omstændigheder lidt af en opgave foran sig. Villaen er nemlig et såkaldt håndværkertilbud, hvor det primært er væggene, taget og vinduerne, der står, mens det indvendige af huset er gravet op.

Jylland: FINANSIERING af ejendomsprojekter. Kurset afholdes den 10. november 2021.

Den endelig salgspris for det billige hus har resulteret i, at køberne er blevet husejere for en kvm-pris på 842 kr., der er langt lavere end, hvad husene i Mariagerfjord Kommune ellers bliver handlet for.

I den nordjyske kommune har det i 2021 krævet lige knap per 8.900 kr. per kvm at købe hus - altså over 8.000 kr. mere per kvm end det billige hus på Hobrovej.

Viborg: De store projekter. Konferencen afholdes den 30. marts 2022.

Til sammenligning er en gennemsnitlig dansk villa i 2021 blevet solgt for 18.173 kr. per kvm, det viser Boliga.dks salgsdata.

For øjeblikket koster Danmarks billigste udbudte hus 100.000 kr. - også her skal der påregnes lidt sved på panden. Ejendommen, der ligger ganske tæt på Ribe, sælges nemlig til nedrivning.

Se det billige hus her.


Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ny udbudslov KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder