Copenhagen Capitals nye direktør tiltræder den 31. august, hvor Egil Rindorf fratræder efter at have afsluttet sine opgaver som interim direktør.

Copenhagen Capital har udnævnt Rasmus Greis til direktør med tiltræden den 31. august 2021. Her fratræder Egil Rindorf efter at have afsluttet sine opgaver som interim direktør.

- Rasmus Greis er kompetent og initiativrig, og aktionærerne kan se frem til fortsat fremgang for Copenhagen Capital A/S, når Rasmus overtager den daglige ledelse, udtaler direktør Egil Rindorf.

Finansiering af ejendomsprojekter. Kurset afholdes den 31. august 2021.

- Det har været spændende at medvirke til Copenhagen Capital A/S transformation til et meget fokuseret ejendomsselskab med respekt for samarbejdspartnere og købmandskab, fortsætter han.

Rasmus Greis er uddannet cand.merc. (FSM) & CEMS MIM ved CBS og har arbejdet for Copenhagen Capital siden august 2017.

Generationsskifte af ejendom. Kurset afholdes den 7. september 2021.

- Copenhagen Capital A/S er en fantastisk virksomhed og jeg ser frem til at tage ansvar i selskabets videre rejse, udtaler direktør Rasmus Greis.

Rasmus Greis har blandt andet haft ansvaret for etableringen og opbygningen af og det nylige salg af Copenhagen Suites samt udviklingen af flere af koncernens ejendomme, ikke mindst ombygningen af den fredede ejendom i Læderstræde 11 i København K fra kontorer til boliger.

Rasmus Greis har sammen Egil Rindorf været engageret i de seneste måneders strategiproces for Copenhagen Capital, hvor fokus er blevet rettet mod virksomhedens egne ejendomme.

Moms og skat ved ejendomsprojekter - nye regler og afgørelser. Kurset afholdes den 23. september 2021.

I strategiprocessen er aktiviteter med en lav indtjeningsmargin fravalgt, og der har været dialog med markedsdeltagere. Det er i denne proces afdækket, at Copenhagen Capitals ejendomsportefølje er eftertragtet og veldrevet, men også at markedet for investeringsejendomme i København er præget af en stor efterspørgsel og deraf fortsat stigende priser.

- Copenhagen Capital A/S har en unik platform til at udnytte mulighederne i det stærke ejendomsmarked i København og Rasmus Greis er den rigtige til at bringe dette potentiale frem, udtaler bestyrelsesformand Christian Rossing Lønberg.


Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Fremtidens betonbyggeri

Ny udbudslov KURSUS