Biljana Pehrsson er fratrådt som administrerende direktør for Castellum på grund af uenighed om, hvordan integrationen af Castellum og Kungsleden skal forløbe.

Bestyrelsen i Castellum har udnævnt sin nuværende formand Rutger Arnhult som administrerende direktør i Castellum. Han tiltrådte den 10. januar 2022. Biljana Pehrsson forlader rollen som administrerende direktør med øjeblikkelig virkning.

Bestyrelsen har foretaget en samlet vurdering af, hvad der skal til for at sikre en vellykket integration af Castellum og Kungsleden. Bestyrelsen er ikke blevet enige med den administrerende direktør Biljana Pehrsson om, hvordan dette arbejde skal udføres. Biljana Pehrsson forlader derfor sin stilling, og Rutger Arnhult afløser hende som administrerende direktør.

Træ til etagebyggeri og rækkehuse - nyeste udvikling i træbyggeri. Konferencen afholdes den 3. maj 2022.

Per Berggren, bestyrelsesformand i Castellum, påpeger, at Biljana Pehrsson har udviklet Kungsleden til et stærkt ejendomsselskab.

- Bestyrelsen og administrerende direktør Biljana Pehrsson er dog ikke blevet enige om strategien fremadrettet med henblik på at opbygge Nordens førende erhvervsejendomsselskab med fokus på de mest interessante vækstregioner. Bestyrelsen har derfor besluttet at ansætte Rutger Arnhult som administrerende direktør med øjeblikkelig virkning, siger Per Berggren.

Udvikling og investering i rækkehuse. Konferencen afholdes den 5. april 2022.

I forbindelse med, at Rutger Arnhult overtager rollen som administrerende direktør i Castellum, forlader han desuden posten som bestyrelsesformand og medlem af nomineringsudvalget med øjeblikkelig virkning, men forbliver som bestyrelsesmedlem.

Samtidig udnævnes det nuværende bestyrelsesmedlem Per Berggren til bestyrelsesformand frem til den ordinære generalforsamling 2022.


Relaterede konferencer

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder