Den 1. februar 2018 tiltræder Helle Bøhl-Møller stillingen som projektchef for +BUS Aalborg. Hun kommer fra en stilling som projektchef hos Aarhus Letbane. Ansættelsen af Helle Bøhl-Møller sker samtidig med, at Aalborg Kommune netop har fået endelig lovning på 250 millioner kr. i statslig medfinansiering til +BUS projektet.

+BUS Aalborg, der forventes klar i 2021, er en moderne busbane, der skal give byen en trafikal rygrad, skabe sammenhæng og udvikling, og løse konkrete udfordringer for byens trafik. Helle Bøhl-Møller får den 1. februar 2018 det ledelsesmæssige ansvar for projektets gennemførelse.

- Jeg glæder mig rigtig meget til samarbejdet med Helle. Hun har et indgående kendskab til gennemførelse af store tekniske projekter, og med hendes mange års ledelseserfaring med teknisk og økonomisk ansvar for store områder, er jeg sikker på, at vi har fundet den helt rette kandidat til jobbet. Det er en gevinst for Aalborg, at vi har kunnet tiltrække en så kompetent kvinde til at stå i spidsen for et af Aalborgs mest markante signaturprojekter, siger stadsingeniør i Aalborg Kommune Svend Erik Pedersen.

NB! Butiksmarkedet i Aalborg 2018-2028. Konferencen afholdes d. 11. oktober 2018.

Siden Aarhus Letbane I/S blev etableret i slutningen af 2012 har hun varetaget stillingen som projektchef og senest som driftschef. Her har Helle fra starten været en del af ledelsen omkring Aarhus Letbane, hvor hun har haft en central rolle omkring etablering af organisationen og styring af projektet. 

NB! Aalborg: De store projekter. Konferencen afholdes d. 19. april 2018.

-  Jeg glæder mig utrolig meget til at være med til at lede et af de mest moderne transportprojekter i landet. Aalborg er en by i udvikling, der virkelig markerer sig på landkortet, og jeg glæder mig til at bruge mine mange års erfaring fra både drift og anlægsprojekter i dette progressive miljø, udtaler Helle Bøhl-Møller.

Ansættelsen af Helle Bøhl-Møller sker samtidig med, at Aalborg Kommune netop har fået endelig lovning på 250 millioner kr. i statslig medfinansiering til +BUS projektet. Anlæg af busvej og stationer anslås at ville koste 510 millioner kr. Heraf bidrager staten således (gennem Pulje til investeringer i kollektiv bustrafik) med 250 millioner kr., Region Nordjylland med 15 millioner kr. og Aalborg Kommune med resten. 


Relaterede konferencer

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Ungdomsboliger på et modent marked

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Boligudvikling i København frem til 2030

Den nye Planlov KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Boligudvikling i Jylland

Logistik og industri - fart på nye muligheder