Bravida Danmark køber service- og installationsvirksomheden MIH VVS ApS. MIH VVS har hovedsæde i København og en lokalafdeling i Hellerup.

MIH VVS beskæftiger cirka 70 ansatte og havde i 2018 en omsætning på 72 millioner kr. Virksomhedens medarbejdere er fordelt ud på en større VVS-afdeling, der næsten udelukkende beskæftiger sig med service og mindre projektopgaver indenfor boligforeninger, erhverv og fjernvarmedistributionsselskaber.

- Ved købet af MIH VVS får vi et godt fodfæste centralt i København. Det stod hurtigt klart for os, at MIH VVS har en god kombination af solideserviceaftaler, en attraktiv beliggenhed og kompetente medarbejdere, hvilket betyder, at vi kommer tættere på de københavnske kunder ogderudover styrker Bravidas position på serviceområdet, siger regionsdirektør i Bravidas RegionØst, Carsten Bo Knudsen.

NB! Næstved: De store projekter. Konferencen afholdes d. 14. maj 2019.

Foruden VVS aktiviteter har MIH VVS ligeledes opbygget en el-afdeling beliggende på samme adresse. Siden MIH VVS blev grundlagt har service- og rammeaftaler udgjort den primære del af MIHs kundebase.

Samtlige medarbejdere og de 2 ejere Michael Ian Henriksen og Rasmus Bork-Nielsen fortsætter i firmaet.

- Vi har hele tiden fokus på at tænke i nye baner og forbedre vores processer og arbejdsmetoder, både til gavn for os selv og vores kunder. Jegser frem til at fortsætte med denne udvikling og tage yderligere skridt med Bravida, der har det samme fokus. At blive en del af en størrekoncern giver både os og vores kunder mange fordele, siger Rasmus Bork-Nielsen, som er en af de 2 ejere af MIH VVS.

Integration af virksomheden i Bravida sker senere i 2019, hvilket i praksis betyder at virksomheden forsætter på uændrede vilkår indtilvidere.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i Jylland

Stormflodssikring af by- og landområder

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.