I begyndelsen af 2021 blev ejendommen fra 1924 sat til salg af Hørsholm Kommune, som nu har udpeget en vinder af udbuddet.

Fritidshuset ved Rungsted Kyst Station er blevet solgt til Mengel Ejendomme, som vil renovere bygningen og åbne den for offentligheden i form af blandt andet sundhedshus, oplyser Hørsholm Kommune. Parterne har underskrevet købsaftalen.

Ejendommen blev i begyndelsen af 2021 udbudt med et ønske om, at den skal udvikles som en del af den samlede udviklingsplan for Rungsted Kyst stationsområde.

Nordkysten: Byudvikling og ejendomsmarked mellem Hellerup og Helsingør. Konferencen afholdes den 29. marts 2022.

"Den eksisterende bygning skal bevares, og renovering af bygningen skal gennemføres med respekt for de historiske og arkitektoniske detaljer. Særligt bygningens facade mod øst og nord er med til at indramme stationspladsen og bidrager med arkitektonisk kvalitet og historie til området. Begge fløje skal bevares og må ikke nedrives", fremgik det af udbudsmaterialet.

Udviklingsarbejdet vil foregå i et tæt samarbejde mellem parterne og et udkast til ny lokalplan for området forventes at foreligge i midten af 2022.

Ejendommen ligger på en 2.200 kvm stor grund og har et erhvervsareal på 1.330 kvm.


Relaterede konferencer

Den nye Planlov KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Ungdomsboliger på et modent marked