Avignon Capital har solgt en portefølge bestående af 3 ejendomme i Købmagergade samt 2 ejendomme på henholdsvis Østergade og Vimmelskaftet til Hines for 885 millioner kr. Ejendommene er solgt med en samlet egenkapitalforretning på 135 procent.

I 1. kvartal 2016 solgte Avignon Capital Amagertorv 2, der har Louis Viutton som lejer, for 200 millioner kr., og nu har det europæiske ejendomsinvesterings- og forvaltningsselskab med base i London solgt yderligere 5 ejendomme i hovedstaden.

NB! Finansiering af ejendom. Konferencen afholdes d. 21. februar 2017.

- Københavnerporteføljen har givet os endnu en ekstraordinær egenkapitalforretning på 100 procent, hvilket understreger vores evne til at identificere muligheder på markedet på forkant og realisere innovative opkøb, siger administrerende direktør i Avignon Capital, Eric Mounier.

De frasolgte ejendomme har alle internationale kæder som lejere, herunder blandt andet Benneton og Superdry. Sidstnævnte er lejer i en ejendom på Købmagergade, hvor lejeindtægterne er steget med 200 procent siden, Avignon købte ejendommen, idet selskabet har udviklet 8.000 kvm i stueetagen.

NB! Due Diligence - risikovurdering ved køb og salg af ejendom. Konferencen afholdes d. 7. marts 2017.

Avignon købte ejendommene i perioden mellem 2. kvartal 2012 og 1. kvartal 2014, hvor der var forholdsvis få internationale investorer på markedet, og hvor lejepriserne lå på et lavt niveau i forhold til andre europæiske storbyer.

- Siden vi kom på markedet i København i 2012, har det lokale retailmarked udviklet sig på grund af de internationale kæders indtog på markedet, hvilket har medvirket til at drive leje- og kapitalværdien af Avignons ejendomme i vejret, siger Eric Mounier.

NB! Butikkens udvikling 2017-2027. Konferencen afholdes d. 25. april 2017.

- Efterhånden som vi sætter yderligere fart på vores ekspansion i 2017, vil vi fortsat holde øje med innovative muligheder på både det danske marked og på europæiske markeder, uddyber han.

Avignon har 100 ejendomme i 5 lande med en samlet værdi på 4,8 milliarder kr. under forvaltning. Ud over de nordiske lande er Storbritannien, Tyskland og Spanien de centrale markeder.


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Ny udbudslov KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Stormflodssikring af by- og landområder