Yavica indgår kontrakt med Central- og Østeuropas største investor og udvikler af indkøbscentre i 9 lande.

Softwareleverandøren Yavica, der udvikler løsninger til ejendomsudvikling og -drift, tager nu endnu en betydelig markedsandel på det internationale ejendomsmarked.

Den københavnske virksomhed, der tæller 80 medarbejdere, og som udelukkende er vokset ved at servicere internationale kunder, skal fremover også levere softwareløsninger til NEPI Rockcastle, den største investor og udvikler af indkøbscentre i Central- og Østeuropa.

Virksomheden har 400 ansatte og driver 52 kommercielle centre i Rumænien, Polen, Slovakiet, Kroatien, Bulgarien, Ungarn, Tjekkiet, Serbien og Litauen.

Udvikling af nedslidte ejendomme og konvertering til nye formål. Konferencen afholdes den 4. oktober 2022.

- Shoppingcentre i disse lande er endnu ikke præget af så meget online shopping som i Danmark, men er stadig i høj grad baseret på fysiske kundebesøg. En af de vigtigste vigtige faktorer for NEPI Rockcastle er digitalisering af flere processer og opnåelse af integration af data på tværs af alle kerneprocesser. Det vil give NEPI Rockcastle nye indsigter og automatisere flere ellers tidskrævende opgaver for dem, siger Mads Pihl Sørensen, administrerende direktør i Yavica.

Gennem dette samarbejde sigter NEPI Rockcastle mod at opnå en integration af data på tværs af virksomhedens kerneprocesser, såsom leasing, budget og prognoser, indkøb, planlægning af virksomhedsressourcer (ERP) samt finansiel rapportering.

Yavica har allerede ejendomskunder, der udvikler og driver indkøbscentre i de fleste europæiske lande, og selskabets kundebase og erfaring har været med til at overbevise NEPI Rockcastle om, at Yavica var den helt rette partner.

Ferieprojekter, sommerhuse og udvikling af campingpladser. Konferencen afholdes den 8. september 2022.

- Digitalisering kan ikke længere ses som en selvstændig løsning. Derfor har vi integreret området i virksomhedens forretningsstrategi og gjort det til en af vores hovedprioriteter, idet det kan give NEPI Rockcastle en stor fordel på ejendomsmarkedet. Vores partnerskab med Yavica vil hjælpe os med at øge digitaliseringsgraden, og indsatsen vil gøre os mere tilpasningsdygtige og parate til at tilbyde vores lejere og kunder de bedste tjenester, fortæller Oana Laza, Chief Digital Office, NEPI Rockcastle.

Yavicas ejendomssoftware er baseret på Microsofts Dynamics-platform, der er udviklet til 45 lande på 43 sprog.


Relaterede konferencer

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND