Ninna Therkelsen skifter 1. maj titlen som Senior Director og Head of Advisory & Transactions Service i CBRE ud med en titel som Head of Letting i den nordiske ejendomsinvestor NREPs ambitiøse kontorbrand, Woods.

Ninna Therkelsen skifter den 1. maj titlen som Senior Director og Head of Advisory & Transactions Service i CBRE ud med en titel som Head of Letting i den nordiske ejendomsinvestor NREPs ambitiøse kontorbrand, Woods.

Head of Office Commercial & Operations, Thomas Wenzell Gram-Olesen, glæder sig over at kunne byde en af branchens tunge og erfarne profiler velkommen i Woods. Ninna Therkelsen har 20 års erfaring inden for erhvervsejendomme og har de seneste fem år fungeret som central lederskikkelse i CBRE.

Erhvervslejelovens nye regler og krav. Kurset afholdes d. 1. september 2021.

- Ninna har et indgående kendskab til branchen og ser ligesom os, hvordan andelen af fleksible kontorlejemål er i hastig vækst, og hvordan den udvikling er blevet yderligere forstærket af coronapandemien. Kunderne stiller stadig større og mere nuancerede krav til deres lejemål, og vi har hentet den helt rigtige profil til at styrke vores dialog med lejerne for at kunne imødekomme deres ønsker og behov, siger Thomas Wenzell Gram-Olesen.

Ninna Therkelsen glæder sig over de nye udfordringer i et marked, hvor stadig flere virksomheder i stigende omfang ønsker at leje fleksibelt for eksempel som "co-working" og servicerede kontorer.

Nordkysten: Investeringer og ejendomsmarked mellem Hellerup og Helsingør. Konferencen afholdes den 14. oktober 2021.

- NREP er en virksomhed, hvor man trods sin vækst har formået at bevare den entreprenante ånd, og hvor der er højt til loftet. Det er i min verden en fantastisk platform at skulle arbejde ud fra, når man skal være med til at videreudvikle en forretning indenfor kontorsegmentet, som er kommet stærkt fra start. Jeg glæder mig til at kunne bidrage til den udvikling sammen med det øvrige team hos NREP, siger Ninna Therkelsen.

Woods, der er ejet af NREP, råder over 5 kontorejendomme i Københavnsområdet, men forventer en kraftig vækst i porteføljen allerede i år.


Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Fremtidens betonbyggeri

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Boligudvikling i København frem til 2030

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den nye Planlov KURSUS