Wihlborgs har købt 2 ejendomme i København for 1,075 milliarder kr.

Wihlborgs har netop indgået en aftale om at købe 2 nye ejendomme på henholdsvis Hedegaardsvej 88 og Amager Strandvej 390 på Amager. De 2 ejendomme udgør tilsammen 52.000 kvm.

Kontorejendommene erhverves for en købspris på 1,075 milliarder kr., og Wihlborgs overtager ejendommene den 1. september 2022. Det er PFA DK Ejendomme Høj, ejet af PFA Pension, der er sælger af ejendommene.

- Vores 2 nye ejendomme på Amager har en fantastisk placering og supplerer vores eksisterende portefølje rigtig godt. Med de 2 nye ejendomme kan vi servicere både indre og ydre København, og vi har nu noget at tilbyde de kunder, som ønsker en lokation tættere på København. Vi har overtaget nogle meget veldrevne ejendomme, og vi skal nu bruge vores kompetencer til at udvikle og skabe nogle yderst velfungerende og attraktive flerbrugerejendomme, udtaler administrerende direktør Søren Kempf Holm fra Wihlborgs.

Opgradering og optimering af ejendomme. Konferencen afholdes den 4. oktober 2022.

Ejendommen på Amager Strandvej 390 er et multibrugerhus, der foruden kontorhotel rummer fitnesscenter og en restaurant.

Ejendommen har et udlejningsareal på 25.400 kvm, og det fordeler sig på 21 100 kvm kontor, 3.500 kvm nyrenoveret konference- og kontorhotel, samt 800 kvm lager. Den samlede lejeindtægt for ejendommen løber op i 41 millioner kr.

Ejendommen på Hedegaardsvej er et multibrugerhus med et samlet udlejningsareal på 26.400 kvm. Der er i dag flere forskellige lejere i ejendommen, hvor PostNord er den største lejer. Den samlede lejeindtægt for ejendommen løber op i 40 millioner kr.


Relaterede konferencer

Den nye Planlov KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Fremtidens betonbyggeri

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS