I 2012 blev villaen handlet for knap 22 millioner kr., og nu er den uden om markedet blevet solgt for 30 millioner kr.

Ifølge Århus Stiftstidende har Ulla Stæt Andersen, der i mange år drev Århus Charter sammen med søsteren Jette Rantala, solgt Villa Ydernæs på Strandvejen 126 for 30 millioner kr. til Anders Grønborg, der har bygget den store trykkerivirksomhed Lasertryk op sammen med Esben Mols Kabell.

Ulla Stæt Andersen købte huset i maj 2012 ejendommen, der også kaldes "Lille Marselisborg" med sin nu afdøde mand Erwin Stæt Andersen for 21,8 millioner kr.

Ifølge Århus Stiftstidende var huset i denne omgang ikke til salg, men efter 2 seriøse henvendelser fra potentielle købere valgte Ulla Stæt Andersen at sælge huset.

Jylland: Køb og salg af ejendom - Due Diligence. Kurset afholdes den 18. maj 2021.

Avisen skriver, at villaen omfatter 630 kvm inklusive kælder. Ifølge BBR-registret har den et boligareal på 435 kvm og ligger på en 2.755 kvm stor grund.

Villaen er tegnet af den københavske arkitekt Helmuth Christiansen og opført i 1919. Ifølge Home gennemgik den i 2001-2002 en gennemgribende renovering, der menes at have kostet omkring 15 millioner kr.

Blandt de tidligere ejere af villaen er ejendomsinvestoren Niels Jørgen Cramer, der bukkede under i forbindelse med finanskrisen.

Villaen blev i oktober 2019 offentligt vurderet til 18,2 millioner kr., hvoraf grundværdien udgjorde godt 5,5 millioner kr.


Relaterede konferencer

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Stormflodssikring af by- og landområder

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Den nye Planlov KURSUS