Europæiske Verdion styrker sin tilstedeværelse i Danmark og Sverige med nye, tunge profiler og nye afdelinger. Målet er at øge virksomhedens investerings- og udviklingsaktivitet i regionen.

I kraft af nye projekter og ombygninger i Tyskland, England, Norden, Benelux og Tjekkiet har den europæiske ejendomsudvikler inden for logistikejendomme, Verdion, siden 2013 opbygget en portefølje af logistikejendomme på over 11 milliarder kr. Efter flere udviklingsprojekter med logistikejendomme i Storkøbenhavn opruster Verdion nu i Danmark.

Virksomheden åbner en dansk afdeling med en tung profil inden for logistiksektoren, Peter Michael Tetzlaff som investeringschef.

Peter Michael Tetzlaff kommer fra CBRE’s Capital Markets Team og vil både udvikle Verdions projekter i Danmark såvel som i Sverige, hvor den paneuropæiske virksomhed også opruster. Det sker med svenskeren Johan Nihlmark som nyansat chef for forretningsudvikling. Samtidig med ansættelsen af Johan Nihlmark rykker Verdions svenske kontor fra Malmø til Gøteborg.

- Der er betydelige muligheder for vækst i de nordiske lande, og der er lige nu stor forskel på, hvad forbrugerne forventer og den standard og mængde af logistik-kvm, der rent faktisk er til rådighed på markedet lige nu, ikke mindst når det kommer til e-handel. Den store efterspørgsel efter plads går hånd i hånd med en stigende interesse efter logistikgrunde af høj kvalitet, man kan råde over i længere tid, siger administrerend direktør for Verdion, Michael Hughes.

- Vi vil derfor gå efter en lang række muligheder – fra strategisk velplacerede grunde, hvor vi har større udviklingsprojekter i tankerne, til aktiver, der hurtigt kan ombygges, så de matcher markedets behov, siger han.

Logistik og industri i e-handelens tid. Konferencen afholdes den 7. oktober 2021.

Som investeringschef skal Peter Michael Tetzlaff varetage og udvide Verdions investeringer i hele regionen bliver det hans ansvar at identificere og erhverve investeringsmuligheder og at føre tilsyn med udførelsen af leasing- og udviklingsaktiviteter for både Verdion European Logistics Fund 1 (VELF 1) og Verdion som helhed.

Peter Michael Tetzlaff bliver en del af Verdions Investment Committee sammen med administrerende direktør Michael Hughes, økonomidirektør Paul Clarke, forvaltningsdirektør Simon Walter og Florian Stöbe, investeringschef i Tyskland. Peter Michael Tetzlaff vil have base på Verdions nye, danske afdeling i København.

Nogle af de mest betydningsfulde projekter, Verdion har varetaget i Norden, er til BMW og en kunde inden for medicinalindustrien på vegne af DHL samt E20 Park Copenhagen, et kommende logistikcenter til 1,5 milliarder kr. placeret syd for København på hovedfærdselsåren E20 mellem Tyskland og Sverige.

Om Verdion
Verdion er en investor, udvikler og kapitalforvalter specialiseret inden for industri- og logistikejendomme med aktiviteter i hele Europa. Verdion udvikler specialiserede logistikfaciliteter for store e-handel-, produktions- og tredjepartskunder. Virksomheden erhverver strategisk placerede landområder med udvikling for øje og investerer i aktiver, der har potentiale for at skabe merværdi via teknisk innovation og ekspertise inden for udvikling.

Hovedkontoret ligger i London, og firmaet har desuden kontorer i Düsseldorf, Frankfurt og nu København og Gøteborg. Verdion blev grundlagt i 2010 af Michael Hughes. Verdion har skabt en europæisk logistikportefølje på over 11 milliarder kr., der består af både udviklingsprojekter såvel som eksisterende aktiver, der er strategiske investeringer i Tyskland, England, Norden, Benelux og Tjekkiet. Der er på nuværende tidspunkt udviklingsprojekter i gang, der til sammen dækker 1,48 millioner kvm.


Relaterede konferencer

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Boligudvikling i København frem til 2030

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ny udbudslov KURSUS