I 2018 blev der solgt 868 boliger i Vejle og Bredballe mod 608 i 2017, hvilket svarer til en stigning på knap 43 procent.

Over en 5-årig periode er salget i Vejle og Bredballe steget 138 procent. Og tendensen tager fart. I 2017 år solgte byens ejendomsmæglere 25 procent flere boliger end året før, og i 2018 steg boligsalget med 43 procent. Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

I postnummer 7100 blev der i 2018 år solgt 703 boliger, og i postnummer 7120 blev der solgt 165 boliger viser tal fra Boligsiden.dk ifølge avisen.

NB! Fredericia: De store projekter. Konferencen afholdes d. 29. januar 2019.

- Det er en bemærkelsesværdig stor stigning. Markedet kører godt, men det er en voldsom stigning, og tallet kommer lidt bag på mig. Jeg kan ikke huske, om vi var så højt oppe før finanskrisen, men det lyder af meget, siger Gert Stokkendal, indehaver af Danbolig Vejle, til Vejle Amts Folkeblad.

Befolkningstallet i Vejle Kommune stiger med over 1.000 indbyggere årligt, og det skyldes både fødselsoverskud, positiv nettotilflytning fra andre kommuner samt især positiv nettoindvandring fra Syrien, Polen, Rumænien, Litaun og Grøndland. Også fra USA, Italien og Storbritannien har Vejle Kommune en forholdsvis stor positiv nettoindvandring. Samtidig bliver der bygget masser af nye boliger i kommunen.

NB! Kolding: De store projekter. Konferencen afholdes d. 26. februar 2019.

- Både vi og Danbolig har haft en stor stigning i antallet af projektsalg, og det bliver ikke mindre de kommende år, så længe der bliver bygget, som der gør i Vejle lige nu. Selvfølgelig kommer der på et tidspunkt en afmatning, hvis udbuddet bliver for stort eller renten begynder at stige. Men det ser jeg ikke umiddelbart for mig, siger Jesper Guldmann, daglig leder af Home Vejle til Vejle Amts Folkeblad.

Ifølge Danmarks Statistikm havde Vejle Kommune i 4. kvartal 2018 i alt 114.600 indbyggere.


Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Fremtidens betonbyggeri

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030