En 3.927 kvm stor lager- og produktionsejendom i Roskilde er netop udlejet til udlejningsfirma, der flytter fra sit nuværende domicil i Brøndby.

En 3.927 kvm stor lager- og produktionsejendom på Egegårdsvej i Gadstrup i Roskilde er netop udlejet til virksomheden FSU, der på grund af vækst flytter fra det nuværende domicil på 2.600 kvm i Brøndby. EDC Erhverv Poul Erik Bech solgte ejendommen til Tristan Capital Partners og Catella i 2022, og EDC har nu også stået for opgaven med at finde en ny lejer til ejendommen.

Ejendommen på Egegårdsvej 9 har et grundareal på 16.400 kvm og består af 2 bygninger.

- Vi har længe ledt efter den rigtige lagerejendom for os med gode inden- og udendørsarealer, som vi kan udnytte. Det har vist sig at være sværere end som så, så det er fantastisk, at vi nu har skrevet under på en lang, 10-årig kontrakt, der binder os til en sublim ejendom, som har præcis de faciliteter, vi har behov for, siger Cliff Skøtt, administrerende direktør for FSU.

Planlov og lokalplaner - nye ændringer og muligheder. Kurset afholdes den 20. april 2023.

FSU er en dansk ejet virksomhed fra 1952, som er gået fra at udleje babyudstyr, kravlegårde og campinggrej til at være ledende udlejer og totalleverandør af service og udstyr til fester og større events i hele landet. De tilbyder levering, opstilling af service og udstyr til fest og event med op til +10.000 spisende gæster, og så pakker de det hele sammen igen, når festen er slut.

Catella tildelte EDC Poul Erik Bech udlejningsopgaven på vegne af Tristan Capital Partners, og det er Kenneth Wagner, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Roskilde, der har formidlet udlejningen af ejendommen.

Branding - fra idé til køb af byggeprojekter. Konferencen afholdes den 25. april 2023.

- Ejendommen er beliggende i et yderst attraktivt erhvervsområde og er udført i gode materialer, mens alle faciliteter og arealer er i topklasse. Det er en imponerende lager- og produktionsejendom, som vi er meget tilfredse med at have fundet en ny lejer til, udtaler han.

Ejendommen ligger tæt på motorvejsnettet og har en loftshøjde på 8-10 meter, kontorareal og mødefaciliteter. Fra den 3. april 2023 er FSU klar til at drive virksomhed fra den nye adresse.

- Lige nu er vi i gang med at indrette ejendommen, så den passer til FSU's ønsker og behov. Vi ser frem til at overdrage den ombyggede ejendom til FSU og et godt langvarigt samarbejde fremover, Lars Winther, Director, Head of Asset Management i Catella.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Ny udbudslov KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS