Som et led i gennemførelsen af masterplanen for Tønder Sports og Fritidscenter har Tønder Kommune opkøbt Sønderport 2 og 2a i Tønder.

På adressen har der tidligere ligget et autoværksted, og i dag er en del af ejendommen udlejet til bilforhandling. Lejeren vil ikke her og nu blive påvirket af salget, og der laves en ny aftale med lejeren indtil arealet skal benyttes i forbindelse med gennemførelsen af elementerne i masterplanen.

At Tønder Kommune vælger at købe ejendommen hænger sammen med, at den ligger i tilknytning til Tønder Sports- og Fritidscenter. Den ligger mellem hal 1 i fritidscenteret og vandrerhjemmet.

SØNDERBORGs store projekter. Konferencen afholdes d. 8. oktober 2020.

- Kommunalbestyrelsen i Tønder Kommune har godkendt en samlet masterplan for hele området omkring Tønder Sports- og Fritidscenter. I den plan er det på sigt naturligt at inddrage arealerne, hvor bilforhandleren ligger i dag. Med købet har vi derfor sikret os, at ejendommen ikke vil komme til at spærre for gennemførelse af de planer, der er for hele området, siger Ditte Lundgaard Jakobsen, der er teknisk direktør i Tønder Kommune.

Tønder Kommune overtager ejendommen den 1. april 2020, og købssummen er 2 millioner kr.


Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Den nye Planlov KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Ungdomsboliger på et modent marked

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Ny udbudslov KURSUS