Ejendomsudvikleren Tetris og inventarproducenten Stykka har indgået en aftale om design og levering af skræddersyet inventar og køkkener til 161 nye leje-boliger.

Stykka skal levere køkkener til 161 lejligheder, der udvikles af Tetris. Boligerne er en del af Tetris boligkoncept Agorahaverne, som er DGNB Guld certificerede boligfællesskaber for voksne mennesker 50+, som ønsker et aktivt liv og mere fællesskab i hverdagen.

- Stykka's fokus på bæredygtighed, holdbarhed og gode materialer passer perfekt ind i vores koncept. Derfor var det også et naturligt tilvalg for os, til vores næste etape af Agorahaverne, fortæller Michael Krolykke, Afdelingschef i Tetris.

Tetris implementerer Stykka inventar i 2 nye Agorahaver, der har fået navnene Christianhaven og Roberthaven, og som opføres i henholdsvis Holbæk og Helsinge med indflytning i starten af 2022.

Trends: Luksus, servicerede boliger, bofællesskaber, senior- og share boliger. Konferencen afholdes den 13. april 2023.

- I gennemsnit holder et køkken kun 11 år og skiftes mange gange i løbet af en bygnings levetid. Det er både omkostningstungt for ejeren og ressourcekrævende for planeten. Stykkas inventar er bygget til nemt at kunne driftes og vedligeholdes, og produkternes levetid forlænges markant, når vi reparerer i stedet for at udskifte. Driftsomkostningerne holdes tilmed lave, samtidig med at klimapåvirkningen minimeres, fortæller Mikkel Kimmer Jørgensen, salgschef hos Stykka.

Ud over bæredygtige løsninger i byggeriet, er øget livskvalitet og social bæredygtighed for beboerne en fællesnævner for Stykka og Tetris. De specialdesignede og optimerede sengemøbler med indbygget opbevaringsplads giver en bedre pladsudnyttelse af boligerne.

 


Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Boligudvikling i København frem til 2030

Stormflodssikring af by- og landområder

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens