Svenske Midstar Hotel har købt Grand Hotel af Arp-Hansen. Hotellet fra 1890 har 161 værelser, og Arp Hansen, som fortsat skal stå for driften frem til oktober 2017, hvorefter Midstar overtager den.

Midstar overtager både hotelejendommen på Vesterbrogade ved Hovedbanegården og driften fra Arp Hansen Hotel Group.

- Det er med tungt sind, men med en klar overbevisning om, at det er det helt rette for Grand Hotel, at vi i dag kan meddele, at Arp-Hansen Hotel Group har valgt at sælge Grand Hotel til Midstar. Vi har drevet Grand Hotel i over 30 år, og hotellet med dets 161 værelser, restaurant og faste stab af medarbejdere har været en væsentlig del af Arp-Hansen Hotel Groups historie, siger Dorte Krak, administrerende direktør for Arp-Hansen Hotel Group.

NB! Finansiering af ejendom. Kurset afholdes d. 5.-6. december 2017.

- Hotellet er veldrevet - ikke mindst takket været dets professionelle personale og ledelse, men det står imidlertid over for på et tidspunkt at skulle have en gennemgribende renovering. Vi har derfor i den proces overvejet flere scenarier, og fundet at løsningen med at sælge bygning og drift inklusive restaurant til en ejer, der kan og vil udvikle hotellet på den helt rette vis, er det mest rigtige for hotellet. Med Midstar som ny ejer, er vi sikre på, at Grand Hotel vil blive bragt ind i en ny spænende epoke med respekt for dets  historik og personale, hvilket er afgørende for os, uddyber Dorte Krak.

Foruden Midstar AB ejes Midstar Hotelsaf Aletcta Kåpan, PRI Pensionsgaranti og Riksbankens Jubileumsfond. I maj 2017 købte selskabet det københavnske lufthavnshotel Quality Airport Hotel Dan af European Properties, der har Jens Belling som hovedaktionær. Dermed ejer Midstar i dag 18 hoteller med i alt 2.459 værelser. Fordelingen lyder på 11 hoteller i Sverige, 5 i Norge og nu 2 i Danmark.

NB! Den nye planlov og butikker. Kurset afholdes d. 8. november 2017.

- Vi er meget glade for at få muligheden for at overtage dette fantastiske og historiske hotel. Hotellet har i mere end 125 år været et samlingspunkt og budt gæster fra både nær og fjern velkommen. Vi ser frem til i de kommende år at påbegynde en forsigtig, men gennemgribende renovering for både at genskabe hotellet og tilpasse det til det nye århundrede, siger Peter Tengström fra Midtstar.

Plesner Advokatpartnerselskab, AI, KPMG og NHC har rådgivet Midstar i forbindelse med overtagelsen af hotellet, mens Sadolin & Albæk repræsenterede sælger.


Relaterede konferencer

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning