Svanen Gruppen sælger 2 bofællesskabsprojekter i henholdsvis Hørsholm og Høje-Taastrup til Koncenton.

Svanen Gruppen er klar til at opføre 2 projekter i henholdsvis Hørsholm og Høje Taastrup C. Begge projekter trækker på bofællesskabs-tanken og har fokus på at skabe moderne faciliteter, grønne arealer og plads til både fællesskab og privatliv på samme tid, skriver Svanen Gruppen.

- Med de 2 projekter i henholdsvis Hørsholm og Høje Taastrup C kan vi gennem bofællesskaber skabe attraktive rammer om hverdagslivet med plads til både fællesskab og privatliv samt fleksible boliger, der imødekommer alle livets faser, siger Morten og Michael Brixhuus fra Svanen Gruppen.

De 2 projekter er begge solgt til Koncenton, der de seneste 3 år har været Danmarks største ejendomsinvestor.

Trends: Luksus, servicerede boliger, bofællesskaber, senior og share boliger. Konferencen afholdes den 5. januar 2023.

- Vi glæder os over 2 spændende projekter med fokus på fællesskaber, som vi oplever så stor efterspørgsel efter. Vi er ikke i tvivl om, at projekterne bliver en gevinst både for de kommende lejere og for vores investorer, der får 2 attraktive projekter i porteføljen, siger ejendomsdirektør i Koncenton Anders Bangsgaard.

Svanen Gruppen har indgået en aftale med Hørsholm Kommune om køb af byggefelt nr. 2 ud af i alt 4 i PH Park, som kommunen udvikler og sælger til boligformål. I mere end 250 år har området huset byens sygehus, men i 2017 blev bygningerne revet ned.

Projektet består af 70 nybyggede boliger. Der opføres både etagebyggeri i op til 6 etager og rækkehuse med både store og mindre boliger – der er altså plads til ethvert behov. Desuden opføres et fælleshus med køkken og fællesrum.

Ballerup: de store projekter. Konferencen afholdes den 14. september 2022.

- Svanen Gruppen var den første til at investere i området, og vi har derfor været med helt fra den tidlige fase af udviklingen. Ved at være med fra starten sikrer vi, at projektet lever op til alle krav, og at der bliver bygget lige præcist det, vi har visualiseret, siger Morten Brixhuus, administrerende direktør hos Svanen Gruppen.

Projektet er netop gået i gang, og boligerne forventes klar til indflytning ved årsskiftet 2023/2024.

I Høje Taastrup C opfører Svanen Gruppen et nyt seniorbofællesskab med 113 boliger samt 1 fællesrum. Ejendommen kommer til at ligge med facade ud til den nye bypark og opføres i tegl som en traditionel karrébebyggelse.

Sådan bliver moms og ny skat for ejendomsprojekter. Kurset afholdes den 15. september 2022.

- Når vi bygger, har vi altid fokus på at skabe spændende og flotte bygninger med arkitektur, der passer ind i området. Vi går hverken på kompromis med kvalitet eller design, og det hele skal gå op i en højere helhed, når vi skaber nye boliger, fortæller Michael Brixhuus.

Projektet går i gang omkring sommerferien, og ejendommen er klar til indflytning i begyndelsen af 2024.

Samlet set lander projektsummen på de 2 projekter på 450 millioner kr.


Relaterede konferencer

Den nye Planlov KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Logistik og industri - fart på nye muligheder

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i København frem til 2030