Men med en købesum på 38 millioner kr. er den nyligt indgåede handel af et 444 kvm stort hus på Strandvejen i Vedbæk lige nord for København den hidtil dyreste hushandel i 2020.

Med en salgspris på 38 millioner kr. er den nyligt indgåede handel af et 444 kvm stort hus på Vedbæk Strandvej 414 lige nord for København ikke bare årets dyreste hushandel. Det er også blandt de absolut dyreste villaer, der er blevet solgt i landet i løbet af de seneste år. Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Sidste år blev bare 3 huse handlet til højere summer, mens der i hele 2018 var 4 huse, der blev solgt dyrere - og et enkelt, der gik til samme pris.

Ejendommen på Vedbæk Strandvej var ikke udbudt offentligt til salg forud for handlen, men af Boliga.dks informationer om ejendommen fremgår det, at der er tale om en villa fra 1992, som ligger på en grund helt ud til Øresund. Grunden er ifølge Tingbogen 3.444 kvm stor. Køberne er ifølge samme Inger Egeskov og Jens Frederik Lindquist fra det forhenværende erhvervsmæglerfirma, Egeskov & Lindquist.

Køb og salg af ejendom - Due Diligence. Kurset afholdes d. 3. marts 2020.

Vedbæk - der ligger på den nordsjællandske kyst - er traditionelt blandt de dyreste steder i landet at købe hus. Sidste år blev en gennemsnitlig kvm således handlet for godt 37.600 kr. - hvilket altså svarer til, at et helt gennemsnitligt hus på 140 kvm blev solgt for knap 5,3 millioner kr.

For øjeblikket lægger området da også postnummer til den dyreste adresse, der er udbudt til salg offentligt. Der er her tale om en splinterny villa - bygget i 2019 - på 482 kvmr. Også denne ligger på en grund direkte ned til vandet og med udsigt over bølgen den blå.

Prisen for huset lyder på 65 millioner kr. - hvilket slår den hidtidige højdespringer-villa; palæejendommen Christianelyst ved Bagsværd Sø med 5 millioner kr.

For øjeblikket er yderligere 4 villaer ifølge Boliga.dk udbudt til salg for større beløb end det, Strandvejs-huset i år er solgt for.

Se Danmarks dyreste villaer til salg her.


Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Boligudvikling i Jylland

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.