Maycon står bag projekt med 62 ferieboliger på Mullerup Havn. 18 boliger er solgt eller reserveret.

Ifølge SN.dk er 18 af 62 ferieboliger på Mullerup Havn midt imellem Kalundborg og Korsør på den vestligste del af Sjællands kyst enten solgt eller reserveret. Husene varierer i størrelse fra knap 55 kvm til 73 kvm, og priserne ligger på mellem knap 2 millioner kr. og knap 2,5 millioner kr. I den dyreste kategori er der ikke flere huse tilbage.

- Alle huse til udlejning er fuldt møblerede (inklusive malerier) når de er klar, siger Bjarne Mayland, der stpår bag projektet, til SN.dk.

Udvikling af ferieparker og sommerhuse - nye regler, investeringer og byggeri. Konferencen afholdes den 21. september 2021.

Novasol oplyser ifølge SN.dk, at halvdelen af ejerne af de 62 kommende feriehuse investerer med henblik på udlejning. Lejeindtægterne på årsplan udgør op mod 112.200 kr., så efter skat kan husejeren lægge godt 95.000 kr. i lommen, skriver SN.dk. Med Novasol som statsanerkendt udlejningspartner kan man således få et fradrag på godt 42.000 kr. før skat.

Stad Projekt står for salget af Mullerup Strandhuse, der ventes klar til indflytning i påsken 2022.

Maycon har tradition for at udvikle bolig- og erhvervsejendomme i provinsen, mens Mullerup Havn er det første konkrete resultat af virksomhedens strategi om også at udvikle moderne ferieboliger.


Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Ungdomsboliger på et modent marked

Ny udbudslov KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Plejeboliger for 25 milliarder kr.