Landejendom fra 1875 med 1,12 millioner kvm grund og et boligareal på 350 kvm er netop sat til salg.

Frausinggaard ligger nord for Silkeborg og udover det herskabelige hovedhus fra 1875, følger der flere huse, lader med hestefaciliteter og en landejendom med i købet. Ejendommen er netop sat til salg. Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Det skorter således heller ikke med kvadratmeter; hverken indenfor på herregården, hvor du kan du slå dig ned på 350 boligkvadratmeter, eller udenfor, hvor der er næsten 112 hektar jord at gøre godt med.

Prisskiltet, der følger med ejendommen, som er til salg hos ejendomsmægleren Hekto&Co, lyder på 37,5 millioner kr.

Landbrugsejendomme: nyt investeringsobjekt. Konferencen afholdes den 30. november 2021.

"Hovedbygningen er opført i 1875, og fremstår yderst velholdt opført i gedigne materialer. Bygningen fremstår med pudsede mure malet med hvid silikatmaling opført på en flot kampestenssokkel samt pålagt rødt vingetegl. Facaderne er bygget med tre frontkviste, samt takkede gavle som giver bygningen det karakteristiske udtryk", skriver mægleren om ejendommen.

Hekto&Co oplyser videre, at bygningen er opført i 2 etager over en høj kælder. Boligareal fordeler sig på 300 kvm i stueplan og 50 kvm i overetagen.

Flere herregårde på markedet
I øjeblikket er der en håndfuld herregårde og godser på det danske boligmarked - prissat både et godt stykke over og under Frausinggaard.

Den billigste herregård, der lige nu er til salg, skal du ifølge Boliga.dk til landsbyen Veerst udenfor Kolding for at finde: Her er en gammel ejendom fra 1858 med 635 kvm bolig til salg for lige under 5 millioner kr.

Silkeborg: De store projekter. Konferencen afholdes den 24. marts 2022.

I den anden ende af skalaen skal du hoste op med 80 millioner kr., som er det Nakkebølle Gods på det sydlige Fyn er til salg for.

Så får du til gengæld over 1.000 kvm bolig og næsten 2,5 millioner kvm jord helt ned til det Sydfynske Øhav med i prisen.

Nakkebølle Gods er den dyreste ejendom, der for øjeblikket er udbudt offentligt til salg på det danske boligmarked.

Se herregården Frausinggaard her.


Relaterede konferencer

Ungdomsboliger på et modent marked

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Den nye Planlov KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder