Boligdelen skal være et bærende element i Stensdal Group på lige fod med koncernens erhvervsportefølje.

I foråret 2022 kunne Stensdal Group kunne offentliggøre koncernens bedste regnskab nogensinde med et resultat på 188 millioner kr. før skat.

Med en balance i årsregnskabet, der steg fra 921 millioner kr. til 1,12 milliarder kr., og en soliditetsgrad på 45,8 procent skrues der nu yderligere op for vækstambitionerne i ejendomskoncernen.

Hensigten er at udvikle boligdelen til et bærende element i koncernen på lige fod med koncernens erhvervsportefølje.

Vestegnen: De store projekter. Konferencen afholdes den 6. september 2022.

Da erhvervsporteføljen løbende udbygges, dels ved udvikling af de bestående ejendomme, dels ved tilkøb og del ved nybyggeri til porteføljen, forventes koncernens balance at runde 3 milliarder kr. i løbet af de nærmeste år.

- Der er en rigtig stor interesse for rækkehusene i Ammendrup Park, og selvom vi først er færdig med sidste etape af byggeriet i sommeren 2023, så er mere end 90 procent af de 142 rækkehuse allerede udlejet. Ammendrup Park er et fantastisk benchmark for alle kommende projekter indenfor boligejendomme. Derfor er vi nu på udkig efter større arealer, hvor vi kan udvide vores portefølje, udtaler administrerende direktør Søren Stensdal.

Udvikling af nedslidte ejendomme og konvertering til nye formål. Konferencen afholdes den 4. oktober 2022.

- Lige nu er vi i gang med en lokalplan på 40.000 kvm byggeret i Favrholm i Hillerød, og kun et stenkast fra det, har vi Hestehaven på yderligere godt 20.000 kvm byggeret. Med de 2 grunde er der klart et solidt grundlag for projektudvikling, men vi skal være mere proaktive i forhold til at finde nye projekter. Netop derfor har vi tilføjet flere kompetencer til projektudviklingsteamet, der skal bidrage til at indfri ambitionen om at tredoble balancen, siger han.

Stensdal Group har således tilføjet yderligere kompetencer til det bestående projektudviklingsteam, herunder tidligere udviklingsdirektør i EcoVillage John Haldbæk, som skal opsøge og gennemføre udviklingsprojekter indenfor boligdelen i tæt samarbejde med administrerende direktør Søren Stensdal.


Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Stormflodssikring af by- og landområder