Selvom et flertal i Folketinget sagde nej for et halvt år siden, rykker Skattestyrelsen alligevel ind i Copenhagen Towers.

Ifølge Altinget flytter Skattestyrelsen ind i Copenhagen Towers i Ørestad. For et halvt år siden forkastede et flertal bestående af Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, SF, Alternativet, Enhedslisten og Radikale flytteplanerne, blandt andet fordi partierne var bekymrede for, om man med placeringen ville opnå den bedste kvalitet og pris. Partierne var desuden bekymrede for mulige tråde til skattely-lande på baggrund af en artikel i Ekstra Bladet.

Regeringen har siden afsøgt markedet for andre mulige lokationer og forhandlet en ny pris med Copenhagen Towers. Desuden er regeringen kommet med sammenlignelige tabeller over huslejeomkostninger per kvm på forskellige lejemål.

NB! Kontorudvikling: Kontorer i det digitaliserede arbejdsmarked. Konferencen afholdes d. 18. juni 2019.

Regeringen har samtidigt fulgt op på den skattemæssige behandling af lejeindtægten, og i et brev til Finansudvalget slår skatteminister Karsten Lauritzen (V) fast, at tingene er i orden.

- Ejendommen ejes således af et selskab, der er skattepligtigt i Danmark, skriver skatteministeren ifølge Altinget.

Copenhagen Towers omfatter samlet 87.000 kvm hotel og kontor. Tårnene af tegnet af Foster + Partners i samarbejde med Dissing+Weitling og Lendager Arkitekter med Midtconsult (nu ÅF) som ingeniør for Solstra Capital Partners.


Relaterede konferencer

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Boligudvikling i København frem til 2030

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Boligudvikling i Jylland