Ø Huset er et boligprojekt på 27.400 kvm, der bliver opført på den sidste grund i Ørestad City. Projektet består af 300 lejligheder fordelt på 4 boligblokke og en dagligvarebutik i stueplan.

Ø Huset på Ørestads Boulevard er blevet solgt til Heimstaden for 880 millioner kr. De 300 lejlighederne, som alle er gennemlyste, varierer fra 2-5 værelser og 57-132 kvm – alle med egen altan eller terrasse. Udover lejlighederne bliver der i stueplan mod Ørestads Boulevard etableret en dagligvarebutik på 1.200 kvm, som er udlejet til REMA 1000.

- Ø Huset er udviklet med fokus på den moderne families behov, og vi er derfor rigtigt glade for at sælge projektet til Heimstaden, der som langsigtet investor og et af Nordens største boligselskaber sikrer familievenlige udlejningsboliger til den voksende befolkning i København, udtaler Peter Nymann-Jørgensen, administrerende direktør hos Skanska.

NB! Ørestad - nye planer og projekter for 10 milliarder kr. Afholdes d. 22. august 2017.

Udover nærheden til byparken er Ø Huset karakteriseret ved sit grønne område i midten af de 4 blokke, hvor der kommer til at være legepladser, grillpladser, bænke, borde. Denne grønne ”ø” giver beboerne et uderum, hvor de kan interagere, og hvor børnene har mulighed for at lege.

- Ø Huset er et fantastisk boligprojekt af høj kvalitet og med solide, bæredygtige løsninger, der er helt i tråd med Heimstaden Danmarks strategi om at have en portefølje af nye familievenlige udlejningsboliger i Danmark. Ø Husets lejligheder er ideelle for børnefamilien, der både vil bo tæt på byen og samtidig have naturen lige uden for deres dør, siger Magnus Nordholm, VD hos Heimstaden Danmark.

Opførelsen af Ø Huset er i fuld gang. Byggeriet afleveres over 4 etaper, hvor første afleveres i januar 2018 og sidste etape i september samme år.

Projektet er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter, mens Sjælsø Management står for byggestyring af projektet. Gorrissen Federspiel har været rådgiver i transaktionen.


Relaterede konferencer

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Fremtidens betonbyggeri

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Ungdomsboliger på et modent marked

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter