Skanderborg Kommune har et af landets største anlægsbudgetter set i forhold til kommunens størrelse. Alene frem til 2025 er der afsat 1,1 milliarder kr. til nybyggeri.

I Skanderborg Kommune har Socialdemokratiet, Venstre, Dansk Folkeparti, Det Radikale Venstre, SF og Enhedslisten har indgået aftale om Budget 2022-2025. Skanderborg Kommune har et af landets største anlægsbudgetter set i forhold til kommunens størrelse.

Skolebyggeri - erfaringer og visioner. Konferencen afholdes den 9. november 2021.

Forligskredsen har afsat 1,8 milliarder kr. til at bygge daginstitutioner, skoler, plejecentre, idrætsfaciliteter og lignende for over de næste 10 år. Alene frem til 2025 er der afsat 1,1 milliarder kr. til at bygge nyt for.

- Gode fysiske rammer er en forudsætning for, at vi kan levere en god kommunal service til vores børn, unge og ældre. Vi har valgt at prioritere et stort anlægsbudget i de kommende år som en investering i fremtiden. Selvom vi trækker på kassebeholdningen i en periode, er den økonomiske målsætning om en beholdning på mindst 3.000 kr. per borger opfyldt i næsten hele budgetperioden, siger borgmester i Skanderborg Kommune, Frands Fischer (S).

Silkeborg: De store projekter. Konferencen afholdes den 24. marts 2022.

Kommunen har blandt andet afsat 10 millioner kr. til at opføre en ny hal ved Hørning Idrætscenter. Plangrundlaget er på plads, og arbejdet kan igangsættes. Det er en forudsætning, at Hørning Idrætscenter finansierer driften af den ekstra hal inden for det nuværende lokale- og driftstilskud.

Desuden skal eksisterende skoler og dagtilbud moderniseres. Der er afsat 14 millioner kr. i 2024 og 2025 samt 20 millioner kr. årligt fra 2026 og frem til vedligehold og modernisering af kommunens skoler.


Relaterede konferencer

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Boligudvikling i Jylland

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Stormflodssikring af by- og landområder

Den nye Planlov KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning