I Region Midtjylland udbydes en gennemsnitlig villa med udsigt til havet for 27.119 kr. per kvm. I det nordjyske, i Syddanmark og på Sjælland nærmer kvm-priserne på havudsigts-villaerne sig 20.000 kr. Det er næsten det dobbelte af villaerne uden havudsigt. Kun i Region Hovedstaden er der ikke den store forskel.

Helt nye tal fra boligsiden Boliga.dk viser nemlig, at huse med havudsigt i landets regioner udbydes væsentligt dyrere til salg end områdets øvrige villaer. Faktisk er priserne på havudsigt nogle steder i landet så høje, at du skal betale helt op til det dobbelte af, hvad en villa koster indenlands.

I Region Midtjylland udbydes en gennemsnitlig villa-kvm således til 14.148 kr., mens der, hvis der er udsigt til havet, i gennemsnit skal betales 27.119 kr. per kvm. Som den eneste region i landet ligger priserne på hav-villaerne og priserne på villaerne, der ikke har den eksklusive udsigt, lige op ad hinanden i hovedstadsområdet.

NB! Boligudvikling i København 2017-2027. Konferencen afholdes d. 12. september 2017.

Men kigger man på regionens absolut dyreste huse, ligger flere også tilpas langt fra vandkanten til, at nabo-bebygning og beplantning kommer i vejen for den våde udsigt.

I det nordjyske, i Syddanmark og på Sjælland nærmer kvm-priserne på havudsigts-villaerne sig 20.000 kr.

Her udbydes villaerne med det eksklusive vue, der i særdeleshed samler sig på Sydfyn, ved Fredericia, Frederikshavn, Skagen og Køge Bugt, nemlig i gennemsnit for mellem 18.000 og 19.300 kr. per kvm. Det skriver Boliga.dk. Regionernes øvrige villaer derimod er ifølge tal fra Boliga.dk i gennemsnit udbudt til salg for priser på mellem 11.000 og 13.000 kr. per kvm.

Se de billigeste boliger med havudsigt her.


Relaterede konferencer

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Ungdomsboliger på et modent marked

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Den nye Planlov KURSUS