ROOF Management er i vækst, og selskabet henter nu 2 kendte profiler ind i bestyrelsen, hvor Bettina Lange og Malene Erhrenskjöld til gengæld udtræder.

Der er vind i sejlene hos Asset Management selskabet ROOF Management, som i 2021 har udvidet medarbejderstaben med hele 12 nye medarbejdere. For nylig tiltrådte Brian Rathje som Senior Investment Manager, og siden er Robert Husted tiltrådt som kundedirektør, mens marketing-teamet er blevet udvidet med 2 nye medarbejdere.

Per 1. september er der nu også nye toner i bestyrelsen, hvor Pernille Sandberg Bech, administrerende direktør og stifter af Goodtalks, og Lars Brondt, COO hos Hovedstadens Ejendomsadministration, er indtrådt. Bettina Lange og Malene Erhrenskjöld udtræder, mens Peter Lindegaard fortsat sidder som bestyrelsesformand og Thomas Hvalsø Hansen som næstformand.

Camilla Dalum, administrerende direktør hos ROOF Management, lægger ikke skjul på sin begejstring for at have kapret de 2 profiler til ROOF’s bestyrelse.

Boom i Logistik- og industri-ejendomme - udvikling og investeringer. Konferencen afholdes den 7. oktober 2021.

- ROOF er i vækst, og med de helt rette kompetencer og personligheder i team og bestyrelse kommer vi længst. Både Pernille og Lars er håndplukket til formålet, og vi byder dem velkommen hos ROOF med stor ydmyghed og forventningens glæde, siger hun.

Pernille Sandberg Bech har blandt andet en baggrund som CHRO hos Aleris-Hamlet Hospitaler og HR & Kommunikationsansvarlig hos Falck Assistance. Pernille sidder på yderligere 2 bestyrelsesposter samt i 2 bestyrelsesråd.

- Jeg er enormt ydmyg og taknemlig over muligheden for at indtræde i bestyrelsen hos ROOF Management. Holdet bag ROOF tænker visionært og har et skarpt blik for fremtiden. At sætte en bestyrelse med diversitet er blot ét udtryk, men også tankerne bag at lancere en investeringsplatform der giver alle mennesker mulighed for at investere i noget håndgribeligt som mursten er meget fremadsynet, siger Pernille Sandberg Bech.

Kalundborg: et vækstcenter for enden af Kattegatforbindelsen. Konferencen afholdes den 27. januar 2022.

Lars Brondt er uddannet advokat og har +18 års erfaring med ejendomme og entrepriseret. Han har en baggrund som blandt andet direktør hos EjendomDanmark og kommerciel direktør hos Newsec
Property Asset Management og partner i Stronghold Invest AB. I dag er Lars COO i en privatejet ejendomskoncern og her ansat i Hovedstadens Ejendomsadministration. Han sidder også i bestyrelsen i PropTech-virksomheden Estaid.

- Jeg glæder mig til at bruge min viden om ejendomme, mit kendskab til branchens aktører og vilkår samt min erfaring med ledelse af organisationer og teams til at bidrage til den fortsatte positive udvikling og skalering af ROOF, siger han.

Hillerød: De store projekter. Konferencen afholdes den 5. oktober 2021.

ROOF Management blev etableret i efteråret 2017 og forvalter lige nu ejendomme for 1 milliarder kr. Selskabet er specialiseret i forvaltning af alternative investeringsfonde med attraktive udlejningsejendomme og har særligt fokus på høj kvalitet i driften. Fondene udbydes til investorer med en investérbar formue på minimun 750.000 kr., og der kan, som noget nyt, også investeres med VSO-midler i udvalgte fonde.

Det forventes, at der kommer yderligere 3 fonde til porteføljen i 2021, og derudover arbejdes der på en ny PropTech platform med navnet Ownrs. Ownrs er henvendt til en bredere målgruppe med færre midler til investering og platformen lancerer i efteråret.


Relaterede konferencer

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse