På torsdag den 28. september 2017 åbner Rødovre Centrum en fuldt udlejet ny afdeling, kaldet ”Krystallen”, med 17 nye butikker og 550 flere parkeringspladser. Dermed har butikscentret 145 butikker og 3.250 parkeringspladser.

Danmarks største Matas-forretning og mange andre butikskoncepter fra nær og fjern skal nu supplere Rødovre Centrums i forvejen store butiksudbud. Den store interesse for at blive lejer i Danmarks første indkøbscenter viser sig endnu engang.

I løbet af de kommende 8-10 måneder vil yderligere 15 nye butikker og 60 parkeringspladser komme til. Rødovre Centrum bliver dermed Danmarks største butikscenter, målt på antal butikker. Centret når op på i alt 160 butikker mod 130 butikker før udvidelsen. Samtidig runder centret 3.250 parkeringspladser mod 2.700 parkeringspladser før udvidelsen.

NB! Den nye planlov og butikker. Afholdes d. 8. november 2017.

- Inden for vores verden betyder størrelsen noget, idet et godt sammensat og bredt butiksmix i kombination med en masse andre hverdagsfunktioner og serviceudbud er en af nøglerne til succes, udtaler direktør i A/S Rødovre Centrum, Jesper Andreasen.

En helt ny funktion, som endnu ikke er set i danske shoppingcentre, er det nye ”click & collect”- område, som er placeret sammen med andre services i øvre kælder. Efter at have købt noget på nettet, så vil man kunne afhente varen i Rødovre Centrum, prøve den af og returnere den med det samme, såfremt varen ikke passer kunden.

I forbindelse med udvidelsen er der indarbejdet en række miljøtiltag, som i forlængelse af tidligere tiltag reducerer centrets miljøbelastning. Der er tale om separat regnvands- og kloakledninger, grønt sedumtag til forsinkelse af regnvandsnedsivning, LED-belysning m.m. Herudover er Rødovre Centrum klimapartner hos DONG, hvilket betyder, at hele elforbruget i Rødovre Centrum er dækket af vedvarende energikilder.

NB! Erhvervslejeloven og butikker. Afholdes d. 17. maj 2018.

- Rødovre Centrum har traditionelt spillet en aktiv rolle i lokalområdet, og vi ønsker at vise, at en grøn profil går hånd i hånd med god forretning, siger Jesper Andreasen.

I forbindelse med udvidelsen af Rødovre Centrum vil der blive afsløret en ny spektakulær kunstinstallation udført af kunstneren Thilo Frank.

Rødovre Centrum har årligt 8,4 millioner besøgende og en omsætning på 2,3 milliarder kr. De tal ventes at stige til 8,8 millioner besøgende og en omsætning på 8,4 milliarder kr.


Relaterede konferencer

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ny udbudslov KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter