Prisen På den 689 kvm store villa Dronninghus i Holte er netop blevet sænket, og dermed kan man erhverve boligen direkte ud til Furesø for 25 millioner kr.

Villaen Dronninghus i Holte blev i foråret 2018 sat 4 millioner kr. ned i pris, og nu er den sat yderligere 3 millioner kr. ned. Dermed kan den erhverves for 25 millioner kr. Det skriver Boliga.

Ejendommen ligger på en 6.600 kvm stor grund og rummer 15 værelser - herunder 3 børneværelser og et køkken-alrum. Den har en stor hall, flere stuer med sildebensparketgulve og stuk samt en madelevator fra køkkenet i kælderen er et udpluk af det, man kan finde i ejendommen.

NB! Lyngby: De store projekter. Konferencen afholdes d. 21. maj 2019.

Dele af ejendommen er klassificeret som bevaringsværdi i klasse 3 og kan derfor ikke nedrives, oplyser skriver Danbolig Holte, som har ejendommen til salg.

- Fremtiden for Dronninghus kunne være: Liebhaverbolig for en eller to familier, bolig fordelt imellem flere generationer eller bolig kombineret med liberalt erhverv, skriver mægleren.

Kvm-prisen er ifølge Boliga.dk faktisk i den lave ende. Dronninghus står til 36.277 kr. per kvm, mens villaerne i lokalområdet i gennemsnit er udbudt til salg for 43.302 kr. per kvm.

Se Dronninghus her.


Relaterede konferencer

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Ny udbudslov KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse