Bag byggeriet af det 20.000 kvm store domicil står totalentreprenør Arpe & Kjeldsholm, arkitekt Danielsen Architecture, landskab Schönherr Landskabsarkitekter, Rambøll som ingeniører og Kuben Management som bygherrerådgivere.

I dag afholdes rejsegilde på Emil Christian Hansen Hus, der kommer til at danne ramme om it-virksomheden Vismas nye hovedkontor i København. Det skriver Carlsberg Byen P/S i en pressemeddelelse.

Med i alt 20.000 kvm, hvoraf de 16.000 kvm er kontor og resten fordelt på personalerestaurant, parkeringskælder og tagterrasser, bliver Emil Christian Hansen Hus det største kontordomicil i Carlsberg Byen.

Der bliver brug for pladsen, for Visma samler sine forskellige kontorer i hovedstaden i det nye domicil. Omkring 750 medarbejdere kommer til at have deres daglige arbejdsliv i huset ved indflytningen i 2021. Emil Christian Hansen Hus kan rumme mere end 1.100 arbejdspladser.

Finansieringsmodeller for ejendomsprojekter. Kurset afholdes d. 29. oktober 2020.

- Vi glæder os til at byde Visma velkommen i Carlsberg Byen. En virksomhed af den type og størrelse kommer uden tvivl til at sætte sit positive præg på pulsen og livet herinde. Jeg er overbevist om, at vi har fundet det helt rigtige match, siger Jens Nyhus, administrerende direktør i Carlsberg Byen.

Ligeledes har også KLP Ejendomme, der som investor kommer til at eje bygningen, set frem til rejsegildet.

- Det er en fornøjelse at deltage i et vellykket rejsegilde på baggrund af en byggeplan, der bliver fulgt i forhold til pris, tid og kvalitet, dygtigt eksekveret af Carlsberg Byen som bygherre, Arpe og Kjeldsholm som totalentreprenører og ikke mindst af de mange dygtige leverandører, underentreprenører og håndværkere. Vi ser nu frem til, at den sidste fase af byggeriet sker lige så planmæssigt som hidtil, så vi kan byde Visma velkommen i nye, flotte og effektive rammer i foråret 2021 som aftalt, siger Søren Risager-Hansen, administrerende direktør i KLP Ejendomme.

Bygningen opføres i 5 plan med en tilbagetrukket penthouse-etage, der klædes i metal med et udtryk som let patineret messing. Den murede bygningskrop bliver i gråbrune nuancer og klassiske mønstre, som meget af det eksisterende murværk i Carlsberg Byen.


Relaterede konferencer

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Fremtidens betonbyggeri

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Den nye Planlov KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Ungdomsboliger på et modent marked