Med 78 nye lejligheder fordelt på 9 etager er Wagner Ejendomme med til at fuldende forvandlingen af det gamle skibsværfts-område på Østre Havn til et nyt boligområde tæt på naturen og tæt på byens puls.

Med projektet på Beddingen 5 færdiggør Wagner Ejendomme sit 3. store nybyggeri på bare 3 år og administrerer herefter cirka 500 boliglejemål i Aalborg.

- Lejlighederne på Beddingen 5 fordeler sig på hele otte forskellige indretninger og varierer fra 63 til 114 kvm, alle med altan eller terrasse, som vender mod vest og ud mod Limfjorden og med udsigt til Østre Havnebassin og hele det fantastiske maritime miljø omkring Østre Havn, forklarer direktør i Wagner Ejendomme, Trine Wagner.

Hun peger på, at netop de mange forskellige størrelser på lejlighederne betyder, at der i ejendommen vil være en bolig, der passer til de fleste behov. Ejendommen består af 3 opgange, alle med elevator. I kælderen indrettes parkeringspladser og depotrum.

På området byggede Aalborg Værft nye skibe fra 1912 til 1988. I dag er arealet forvandlet til et nyt boligområde, hvor Havneparken går helt til Limfjorden. Aktiviteter som vandsport, udeliv og motion ligger lige til højrebenet. Desuden er der kun få minutters gang til Musikkens Hus og Nordkraft samt midtbyens mange butikker, caféer og restauranter.

NB! Herning: De store projekter. Konferencen afholdes d. 8. maj 2019.

Wagner Ejendomme har netop holdt rejsegilde på ejendommen, som opføres af entreprenørvirksomheden Raundahl & Moesby i totalentreprise. I sin tale ved rejsegildet glædede Per Falstie fra Raundahl & Moesby sig over, at Wagner Ejendomme som altid vægter den gode kvalitet højt.

- Det er en glæde for håndværkerne at være en del af et projekt, hvor der er lagt vægt på gode materialer, og hvor de er med til at opføre en ejendom, hvor bygherre får mest muligt kvalitet for pengene.

Spaden til Beddingen 5 blev stukket i jorden umiddelbart efter sommerferien 2018, og de 78 lejligheder forventes indflytningsklare i midten af november 2019.

- Processen skrider fuldstændigt planmæssigt frem, og det kan vi ikke mindst takke de enkelte håndværkere for. Selvom byggepladsen er lille, er alle gode til at vise hinanden hensyn og respekt, så Beddingen 5 er et godt eksempel på, at samarbejde betaler sig, mente Peter Hestop' Christensen.


Relaterede konferencer

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Den nye Planlov KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Fremtidens betonbyggeri

Boligudvikling i København frem til 2030

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS