PropTech-virksomheden, Proper, har netop ansat Alexander Tolstrup i en nyoprettet stilling som Director of Brand & Communications, hvor han får ansvaret for at udvikle og implementere virksomhedens kommunikationsstrategi.

Alexander Tolstrup er ansat i en nyoprettet stilling som Director of Brand & Communications hos Proper. Ansættelsen sker som et led i en oprustning af Propers ledelsesteam og for at styrke væksten i både Danmark og udlandet.

Alexander Tolstrup kommer fra en stilling som VP External Communications hos Trustpilot, hvor han blandt andet lancerede PR-aktiviteter i en lang række nye markeder, styrkede virksomhedens kendskabsgrad og stod i spidsen for de eksterne kommunikationsaktiviteter ved børsnoteringen tidligere på året.

JYLLAND: Ny trend: Små boliger. Konferencen afholdes den 26. april 2022.

- Vi er super glade for, at vi har fået tilknyttet Alexander i en fast rolle hos os. Vi kender ham allerede som et meget værdsat medlem af vores Advisory Board, og da muligheden opstod for at få ham fastansat, slog vi til med det samme. Vi glæder os til at trække på hans store erfaring inden for skalering af vækstvirksomheder gennem branding og kommunikation, og vi er ikke i tvivl om, at hans tilknytning vil gøre en positiv forskel for virksomheden og vores kunder, siger medstifter og administrerende direktør, Morten Krarup Kristensen.

Tidligere på året hentede Proper en rekordstor seed-investeringsrunde og i dag administreres mere end 6.000 lejemål på platformen i både Danmark og Holland.

Seniorbofællesskaber og seniorboliger. Konferencen afholdes den 28. april 2022.

- Jeg glæder mig helt vildt til at blive en fast del af holdet hos Proper. Ikke alene er virksomheden i gang med at bygge en tech-platform, der kommer til at ændre hele måden langtidsudlejning håndteres til det bedre. Men jeg bliver også en del af et hårdtarbejdende og dedikeret team, der hver eneste dag gør en aktiv forskel. Store ambitioner kombineret med gode mennesker, der arbejder for at transformere en hel industri, den kombination gjorde det nemt at takke ja til tilbuddet, lyder det fra Alexander Tolstrup.

Grundet vækst er Proper netop flyttet ind i nye lokaler på Vesterbro i København. Virksomheden har nu mere end 40 medarbejdere ansat.


Relaterede konferencer

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Fremtidens betonbyggeri

Ungdomsboliger på et modent marked

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Logistik og industri - fart på nye muligheder