Siden 2015 har Power i Danmark tabt 370 millioner kr., men kæden vil åbne 10 nye butikker. De første 3 åbnes i 2020.

Power har gennem de seneste 5 år tabt 370 millioner kr. i Danmark, men underskuddene bliver mindre og mindre. I 2018 tabte kæden 7,6 millioner kr., og netop offentliggjort regnskab for 2019 viser et resultat på minus 3,1 millioner kr.

Ifølge Børsen forventer administrerende direktør i Power, Jesper Boysen, da heller ikke tabt modet. Han forventer, at elektronikkæden inden for et par år kan have lave et overskud, og 10 nye danske butikker er på vej. Allerede i år åbner kæden 3 nye butikker.

BUTIKS-udvikling i en ny tid. Kurset afholdes d. 11. november 2020.

- Vi er stadig i et ekspansionsmode, hvor vi skal foretage nogle store investeringer i butikkerne, men jeg forventer, at Power er i en lønsom position på bundlinjen inden for en meget kort årrække, siger han til avisen.

Power har indtil videre åbnet 17 butikker i Danmark. Den seneste butik åbnede i november 2019 på Vesterport 4 i København og er 1.000 kvm stor. Omsætningen har gennem de seneste 5 år været støt stigende, og den er siden 2015 mere end fordoblet, så kæden i 2019 omsatte for godt 2,2 milliarder kr. Til sammenligning havde Elgiganten, der stadig er den størst elektronikkæde i Danmark, en omsætning på 6,2 milliarder kr.


Relaterede konferencer

Den nye Planlov KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Boligudvikling i København frem til 2030

Stormflodssikring af by- og landområder

Ny udbudslov KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS