Odense fortsætter sin transformation til en dansk storby. Hør mere på konferencen "ODENSE: de store projekter" den 28. april 2021.

Med en vækst på 1.600 indbyggere årligt er der grundlag for en massiv udvikling af boligbyggeriet i Odense, hvor målsætningen er opførelse af 10.000 lejligheder frem til 2028. Derudover er der et betydelig antal nye projekter omfattende udvikling af kontorer, hoteller, offentlige bygninger samt logistik og industri.

De største udviklingsområder er: Thomas B. Thriges gade, Østerbro, Vesterbro, Gasa-grunden, Dalum papirfabrik, Havnen, Falck-stationens grund, Rugårdsvej og Munkebjerg Park, City Campus, Tietgenbyen, Nyt OUH, Nyt Sundhedsvidenskabeligt Fakultet, Hospitalsgrunden på Sdr. Boulevardog Cortex Park. Status og planerne for de enkelte byudviklingsprojekter. Hvor langt er forberedelserne til den evt. 2. etape af letbanen nået?

Hør mere på konferencen ODENSE: de store projekter den 28. april 2021, hvor Morten Møller Iversen, konstitueret administrerene direktør i Odense Kommune, er blandt oplægsholderne.

Læs hele programmet for konferencen her, og tilmeld dig her.


Relaterede konferencer

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Den nye Planlov KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS