Inden længe skal politikerne i Odense tage stilling til, om et lokalplanforslag for en markant udvidelse af Hotel H.C. Andersen skal sendes i 8 ugers høring.

By- og Kulturudvalget i Odense skal den 18. august 2020 tage stilling til, om lokalplanforslaget for en markant udvidelse af Hotel H.C. Andersen skal sendes i 8 ugers høring.

Med lokalplanen gives der mulighed for maksimalt 10.700 kvm ny bebyggelse foruden det eksisterende hotel, der omfatter 9.000 kvm. Lokalplanen muliggør ny bebyggelse primært langs Hans Mules Gade i 4-5 etager plus tagetage samt en mindre overbygning i én etage, som etableres tilbagetrukket fra H.C Andersen-kvarteret.

Alternative hotelprojekter og nye hotelkoncepter. Konferencen afholdes d. 18. november 2020.

Hotel H.C. Andersen ligger centralt i Odense nær både Odense Koncerthus, Odeon, bymuseet Møntegården og House of Fairy Tales. Med udvidelsen skal der både kunne etableres nye hotel-, konference- og kontorfaciliteter samt mindre liberale serviceerhverv i tilknytning til hotellet, ligesom der gives mulighed for en modernisering og udvikling af det eksisterende hotel.

Lokalplanforslaget er ikke i overensstemmelse med kommuneplanens rammebestemmelser. Der er derfor udarbejdet forslag til kommuneplantillæg for området.

Comwell overtog den 1. januar 2020 driften af det daværende Radisson Blu H.C. Andersen Hotel i Odense. Hotellet ejes af Lillebælt Gruppen.


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Ny udbudslov KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Den nye Planlov KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Boligudvikling i Jylland

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ungdomsboliger på et modent marked