International bank indtager 7.000 ud af i alt 9.500 kvm i nyt flerbrugerkontorhus i Nordhavn.

PFAs flerbrugerkontorhus The Union på Lautrupsgade 13-15 i Nordhavn er nu fuldt udlejet, og de nye kontorer står klar til indflytning i løbet af foråret 2023.

Colliers’ kontorudlejningsteam i København har netop udlejet 7.000 kvm i PFA’s The Union flerbrugerkontorhus i Nordhavn til den internationale bank Banking Circle, som i forvejen bor til leje i Nordhavn. De resterende 2.500 kvm bliver drevet som kontorhotel også under The Union konceptet, hvor der stadig er ledige pladser og lejemål.

Byudvikling på havne - nye projekter og indfaldsvinkler. Konferencen afholdes den 24. maj 2023.

I The Union tilbyder PFA et fællesskab af landsdækkende kontorer med fælles faciliteter og muligheder for et stort businessnetværk. Her kombinerer man forskellige services, fleksibilitet, sundhed og bæredygtighed med målet om blandt andet at opnå medarbejdertrivsel. Gennem processen har PFA samarbejdet med ejendomsforvalteren Newsec og deres Asset Management afdeling, der har varetaget udviklingen og renoveringen af ejendommen sammen med Colliers.

- PFA har gentænkt det moderne kontorhus og tilbyder under The Union et fællesskab af landsdækkende og servicerede flerbrugerkontorhuse med adgang til fælles faciliteter og et stort businessnetværk. En unik kombination af services, fleksibilitet, sundhed og bæredygtighed bliver kendetegnet for The Union. Vi glæder os til at overdrage nøglerne og byde velkommen til Banking Circle, fortæller asset manager Niels Heidtmann fra Newsec Asset Management, PFA´s samarbejdspartner.

Sydhavn: De store projekter. Konferencen afholdes den 8. marts 2023.

- Samtidigt sender vi en stor tak for samarbejdet til Colliers’ kontorudlejningsteam og Director Martin Østengaard, som på professionel vis og i samarbejde med Colliers indretningsarkitekt Tine Mouritsen og Newsec’ projektleder Torun Ørsnæs Bruune Thane, har stået i spidsen for udlejningen, tilføjer han.

Kontorejendommen, der også omtales som et flerbrugerhus, bliver et af de første af sin art i København. Dog har konceptet allerede gået sin sejrsgang i Odense og Aarhus, og der er flere kontorer på vej.


Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

Boligudvikling i København frem til 2030

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Stormflodssikring af by- og landområder

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS