Pensionsselskab, der vil bygge senior- og plejeboliger for 1 milliard kr., omdanner ejendom, der har tidligere været lejet ud til Gentofte Kommune, til seniorboliger.

Sampension omdanner nu en ejendom i Gentofte ved København til moderne seniorboliger. Der bliver tale om 24 lejeboliger fordelt på 21 2-værelses- og tre 3-værelseslejligheder, og boligerne skal stå klar til indflytning i 2021.

Kunderne i Sampension får fortrinsret til boligerne, hvor aldersgrænsen bliver fra 60 år og opefter.

Seniorbofællesskaber og seniorboliger. Konferencen afholdes den 28. april 2022.

- Ejendommen har tidligere været lejet ud til Gentofte Kommune, og vi har nu valgt at omdanne den til moderne seniorboliger. Det passer nemlig godt til området og til udviklingen generelt, hvor vi ved, at stadig flere seniorer gerne vil sælge deres bolig og i stedet bo billigere i en lejebolig, siger Torbjørn Lange, chef for ejendomme og infrastruktur hos Sampension.

Ifølge Torbjørn Lange passer projektet i Gentofte samtidig godt ind i Sampensions ejendomsportefølje, der primært består af boliger i eller omkring København, Roskilde, Odense, Aarhus, Herning og Aalborg.

Nordkysten: Byudvikling og ejendomsmarked mellem Hellerup og Helsingør. Konferencen afholdes den 29. marts 2022.

- Vi har tidligere investeret i et seniorprojekt i Frederikssund og har andre projekter af samme karakter i vores pipeline. Det er et spændende investeringsaktiv, hvor vi kan bidrage til at skabe boliger og et fællesmiljø for personer i den ældre aldersgruppe, som søger mere end blot et tag over hovedet. Det er oplagt at kigge ind i denne type af ejendomsinvesteringer, når man ser den demografiske udvikling, men vi er også meget bevidste om, at markedet aktuelt har meget fokus på dette segment, siger Torbjørn Lange.

Konkret har Sampension tidligere i år investeret et 3-cifret millionbeløb i 51 seniorboliger i Frederikssund og et friplejehjem i Valby, der rummer 66 friplejeboliger. Investeringen er en del af en strategisk samarbejdsaftale mellem Sampension og Scandinavian Property Development om udvikling af senior- og plejeboliger, som i første fase rummer aktiviteter for 1 milliard kr.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Den nye Planlov KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Ny udbudslov KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter