Med opkøbet skabes en lokal platform for japanske institutioner, der ønsker at investere i Europa sammen med Patrizias lokale og globale investorbase.

Patrizia har købt Kenzo Capital Corporation, et Tokyo-baseret selskab inden for ejendomsrådgivning og asset management samt fund management- og investeringsaktiviteter for Kenzo Japan Real Estate GmbH. Det er et vigtigt skridt i Patrizias ambition om at øge sit internationale netværk og tilbyde europæiske investeringsmuligheder til sit stigende antal globale investorer.

Kenzo Capital Corporation blev grundlagt i 2008 af Dr. Leonard Meyer zu Brickwedde. Kenzo er en veletableret lokal platform med erfaring i at servicere europæiske investorer, der ønsker at investere i det japanske boligmarked gennem en dedikeret fond, som blev lanceret i 2017 i samarbejde med Patrizia. M

Patrizia har rejst cirka 22 milliarder kr. i egenkapital over de sidste par år fra asiatiske investorer. Opkøbet af Kenzo kommer til at understøtte denne efterspørgsel yderligere. Patrizia har øget sin globale rækkevidde de seneste år og har nu 24 kontorer globalt, herunder investor relations-kontorer i Japan, Hong Kong, Sydkorea, Australien, USA og på tværs af Europa.

NB! Finansiering af ejendom. Kurset afholdes d. 7. februar 2019.

Over halvdelen af Patrizias institutionelle investorer på globalt plan investerer i flere Patrizia produkter. Opkøbet af Kenzo etablerer Patrizia i Japan og giver japanske institutionelle investorer mulighed for at diversificere deres porteføljer – på tværs af alle aktivklasser og risikoprofiler i alle større europæiske lande - via en lokal platform, som er del af en veletableret paneuropæisk organisation.

- Opkøbet af Kenzo er en fortsættelse af vores nuværende samarbejde med dem og en mulighed for at udvide vores globale netværk. At tilbyde vores investorer brede valgmuligheder, mens vi forfølger de mest attraktive risikojusterede afkast, er kernen i Patrizias forretning. Opkøbet giver vores investorer fordele, der går begge veje. Vigtigst af alt giver det os en platform, der gør det muligt at fortsætte vores arbejde mod at kunne placere asiatisk kapital i de europæiske markeder, hvor vi har investeret aktivt i over næsten fire årtier, siger Wolfgang Egger, administrerende direktør iPatrizia.

- Kenzo har haft succes med at etablere sig selv som en troværdig partner på det japanske ejendomsmarked. Vi har fundet den rette partner i PATRIZIA til give japanske institutionelle investorer - som vi har et langt forhold til - mulighed for at investere i europæiske ejendomme. Ligeledes ser Patrizia på Kenzo som et kompetencecenter, som europæiske klienter kan bruge til at investere i Japan. På den måde kan vi vækste den fond, som vi lancerede sammen i 2017, siger Dr Leonard Meyer zu Brickwedde, formand for og administrerende direktør i Kenzo Capital Corporation.

Kenzo Capital Corporation blev grundlagt i 2008 som en platform inden for rådgivning og asset management i japanske ejendomme. Primære investorer er udenlandske ejendomsinvestorer især europæiske investorer. Selskabets 9 mand store team - med Kenzo Japan Real Estate GmbH som fund manager - administrerer den fond, som de lancerede i samarbejde med Patrizia i 2017.


Relaterede konferencer

Ungdomsboliger på et modent marked

Stormflodssikring af by- og landområder

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS