Jeppe Schønfeld, der er partner og tidligere administrerende direktør hos Colliers, stopper. Nu vil han blandt andet at fokusere på egne investeringer, udviklingsprojekter og bestyrelsesposter.

Efter 10 år har partner Jeppe Schønfeld efter eget ønske valgt at stoppe hos Colliers. Jeppe Schønfeld har i løbet af de seneste to år solgt ud af sine ejerandele i Colliers som led i et igangværende og planlagt generationsskifte. Han vil ligeledes fratræde sine ledelsesposter i ejerselskaberne til Colliers International Danmark.

Jeppe Schønfeld vil i den kommende tid fortsat have sin gang hos Colliers i København for at deltage i afslutningen af sine igangværende projekter i Capital Markets, hvor han de seneste 4 år har haft reference til Executive Director, Peter Winther.

- Vi er naturligvis kede af, at vores veje skal skilles, men jeg glæder mig personlig over, at jeg efter fusionen mellem Colliers og Sadolin & Albæk i godt 4 år har haft fornøjelsen af et nært og fortroligt samarbejde med Jeppe. Vi har grund til at være stolte af, at det i denne periode er lykkedes os at styrke vores platform og markedsandel, fortæller Peter Winther.

Hillerød - projekter og byggeri til 2030. Konferencen afholdes den 3. maj 2023.

- Jeg har haft en fantastisk rejse sammen med Colliers. Efter en vellykket turn around sammen med Hans Vestergaard og den tidligere partnergruppe, salget af Colliers til det børsnoterede Colliers International, Inc. samt en vellykket fusion med Sadolin & Albæk i 2018 har jeg opnået mine mål, og jeg har nu behov for nye udfordringer i næste fase af mit arbejdsliv. Jeg er stolt over at have bidraget til den flotte udvikling i Colliers og ønsker Peter Winther og Carsten Gørtz Petersen samt alle mine fantastiske kollegaer og partnere alt mulig god vind fremover, fortæller Jeppe Schønfeld.

Jeppe Schønfeld tilføjer, at han fremover vil fokusere primært på egne ejendomsinvesteringer og - udviklingsprojekter, nuværende og nye bestyrelsesposter samt investering i og rådgivning om virksomhedsobligationer i en ny fond sammen med en række øvrige investorer.

- Jeg har i noget tid følt et behov for nye udfordringer og en ændret anvendelse af min tid. Det er nok helt naturligt, når man føler, at man har opnået de mål, man har sat sig for i et givent projekt. Og jeg har nu også rundet 50 år, hvilket givetvis spiller lidt ind. Jeg ser virkelig frem til at samarbejde med mit netværk om nye spændende projekter og opgaver, men ser også frem til at bevare en rigtig god kontakt til Colliers i fremtiden.

Parkeringsløsninger. Konferencen afholdes den 25. maj 2023.

Fra administrerende direktør, Carsten Gørtz Petersen, ønskes Jeppe Schønfeld held og lykke med fremtiden.

- Jeppe har bidraget på mange måder til det stærke Colliers, vi står med i dag, og det er altid trist at miste gode kapaciteter. Men vi har fået opbygget et meget stærkt og bredt team i Capital Markets, så vi er overbeviste om, at vi også fremadrettet kan fastholde og udbygge vores unikke markedsposition, fortæller administrerende direktør, Carsten Gørtz Petersen.


Relaterede konferencer

Stormflodssikring af by- og landområder

Boligudvikling i Jylland

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Fremtidens betonbyggeri