Palæet er bygget i 1757 og og rummer 12 værelser fordelt på 463 kvm. Villaen har yderligere 105 kvm kælder.

Et palæ i København er ved Claus Borg & Heilesen sat til salg for 100 millioner kr., hvilket gør den til Danmarks aktuelt dyreste. Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Ejendommen er fredet og ligger på Ny Kongensgade 3 ved Frederiksholms Kanal tæt på Christiansborg midt i København - og består af forhus, sidehus og portrum - dertil kommer et gårdmiljø.

High-end boliger. Konferencen afholdes den 1. marts 2022.

Husene rummer blandt andet forstue, hovedtrappe, en stue kaldet Grevinde Danners Stue, flere værelser og et bibliotek. Det oplyser ejendomsmæglerfirmaet Claus Borg & Heilesen, i deres salgsopstilling.

"Palæet blev opført mellem 1748 og 1758 og i 1877 ombyggedes huset, hvor det fik sit nuværende udseende. Det menes, at ejendommen er opført ved brug af arkitekten Philip de Lange der ligeledes var arkitekt på det store nabopalæ på hjørnet af Ny Kongensgade og Frederiksholms Kanal", skriver mæglerne.

Ifølge Boliga.dks salgs-kvm-priser fra i år finder man landets dyreste villa-kvm-priser i Frederiksberg Kommune, hvor der skal betales cirka 78.500 kr. per kvm.

Udvikling og investering i rækkehuse. Konferencen afholdes den 5. april 2022.

Noget mere skal der dog til for at blive ejer af landets dyreste bolig. Til prisen på de 100 millioner kr. løber udbuds-kvm-prisen nemlig op i lige knap 216.000 kr.

Ejendommen har lige ramt det offentlige boligmarked – og lykkes det mæglerne at få solgt den til prisen, bliver det kun dette års hidtil største handel. Sidste år snuppede en enorm villahandel til 150 millioner kr. nemlig Danmarksrekorden, som det dyreste hussalg, der nogensinde er indgået.

Se palæ-ejendommen her.


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Ny udbudslov KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS