OKNygaard er blevet solgt til idverdes, som dermed gør sit andet opkøb i Danmark 10 måneder efter købet af Malmos. OKNygaard og Malmos udgør idverdes nye platform i Danmark og omsætter til sammen for 800 millioner kr.

OKNygaard er blevet solgt til den britiske anlægsgartner idverdes.

- Dette betyder, at OKNygaard sammen med Malmos udgør idverde Danmark, som dermed er Danmarks absolut førende anlægsgartner, siger Hervé Lançon, administrerende direktør i idverde group.

Ole Kjærgaard, administrerende direktør i OKNygaard, glæder sig over salget og ser det som et helt naturligt skridt i bestræbelserne på at skabe en anlægsgartnerkoncern, som kan matche markedet og efterspørgslen samt trække på kompetencer fra 5 forskellige lande.

Femern-byggeriet rundvisning. Den 11. marts 2021.

- Vi kan som en af ganske få arbejde både helt lokalt, men samtidig håndtere landsdækkende aftaler – som fx DSB og Ørsted. Med Malmos som søsterselskab dækker vi alle typer af anlægsopgaver – ikke bare under, i og på jorden, men også på vægge og tage. Og så er vi i stand til at pleje og vedligeholde dem. Vores mål er fortsat at kunne levere hele pakken – lokalt og i hele landet, udtaler Ole Kjærgaard.

OKNygaard blev skabt for 7 år siden og er i dag en stor anlægsgartnervirksomhed, som er både lokal og landsdækkende.

- OKNygaard er en stærk landsdækkende anlægsgartner med en tæt kontakt til det lokale marked. Det passer godt ind i vores strategi om at blive den førende anlægsgartner i Danmark, siger Morten Dohrmann, europæiske idverdes danske landechef.


Relaterede konferencer

Ungdomsboliger på et modent marked

Boligudvikling i Jylland

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Boligudvikling i København frem til 2030

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter