Nyt Hospital Nordsjælland designet er fleksibelt og kan tilpasses udviklingen. Hør mere på konferencen "Hillerød: De store projekter" den 5. oktober 2021

Nyt Hospital Nordsjælland bliver til et nyt moderne akuthospital på 118.000 kvm til 4,4 milliarder kr., der bliver placeret som en integreret del af den nye bydel Favrholm syd for Hillerød by. Det nye hospital erstatter Hillerød, Frederikssund og Helsingør hospitaler med én samlet enhed og kommer til at dække et optageområde på 325.000 borgere.

Det vil få 570 ensengsstuer og kommer til at rumme 20 kliniske funktioner. På sit højeste sted er hospitalet 4 etager højt og designet er fleksibelt og kan tilpasses udviklingen. Hospitalet vil blive arbejdsplads for cirka 4.000 medarbejdere og det forventes at stå indflytningsklart i 2024.

Hvad er status for projektet og hvad kommer det nye hospital til at betyde for Hillerød? Hvordan adskiller Nyt Hospital Nordsjælland sig fra den traditionelle måde at tænke hospitaler på?

Hør mere på konferencen Hillerød: De store projekter den 5. oktober 2021, hvor Sune From, projekt- og entreprisechef i Region Hovedstaden, er blandt oplægsholderne.

Læs hele programmet for konferencen her, og tilmeld dig her.


Relaterede konferencer

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Stormflodssikring af by- og landområder

Boligudvikling i Jylland

Boligudvikling i København frem til 2030

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS