Lior Koren indtrådte den 1. januar 2017 i partnerkredsen i RED Property Advisers. Han har de seneste 2 år været associeret partner i Investeringsafdelingen.

Lior Koren har siden 2008 været ansat i RED og blev i 2013 udnævnt som Analysechef. De seneste 2 år har han fungeret som Associeret Partner i Investeringsafdelingen og indtræder nu som Partner med fokus på investering.

- Det har været fantastisk at følge RED’s udvikling siden jeg startede i 2008, og jeg ser frem til at være med til at præge virksomheden de næste mange år. Der hersker en helt speciel ånd i RED, som jeg og de øvrige partnere vil arbejde hårdt for at bevare, og derudover fortsætte den udvikling, som virksomheden er inde i, udtaler Lior Koren.

NB! Due Diligence - risikovurdering ved køb og salg af ejendom. Konferencen afholdes d. 7. marts 2017.

Managing partner, Nicholas Thurø, fast, at man i partnerkredsen er glade for at byde Lior velkommen som partner.

- Lior har i de sidste 8 år været med til at professionalisere RED og styrke vores position på transaktionsmarkedet og det er derfor naturligt at Lior indtræder som partner og dermed fortsat kan være med til at udvikle virksomheden og styrke investeringsafdelingen, udtaler Nicholas Thurø.


Relaterede konferencer

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Ny udbudslov KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Stormflodssikring af by- og landområder

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Ungdomsboliger på et modent marked

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS