Ny økonomidirektør i WSP har en fortid hos blandt andet Cowi og senest FLSmidth. Hun skal digitalisere og modernisere forretningen.

Efter kun et halvt år i virksomheden er 37-årige Ingeborg Kristiansen den 1. marts 2021 udnævnt til ny økonomidirektør. Som noget af det første har hun netop været med til at aflevere et meget positivt årsregnskab for virksomheden, og ordrebeholdningen er også solid.

- Jeg er ydmyg og stolt af min nye rolle i virksomheden og det ansvar jeg har fået. Jeg har haft en rigtig god start og er meget glad for, at det nye regnskab jeg lige har været med til at afslutte, ser så positivt ud. Det er et godt udgangspunkt for udvikling og for at styrke vores position, siger Ingeborg Nordviken Kristiansen.

Finansiering af ejendomsprojekter. Kurset afholdes den 19. maj 2021.

Ingeborg Nordviken Kristiansen kommer fra stillinger i Cowi og senest FLSmidth. I FLSmidth stod hun blandt andet for at supportere hele deres digitaliseringsstrategi. En erfaring hun også får brug for i sin nye rolle som økonomidirektør.

- Jeg interesserer mig meget for, hvordan vi kan digitalisere og modernisere forretningen, så vi både letter arbejdsgange og styrker indsigten, siger Ingeborg Nordviken Kristiansen.

Et af de første store projekter hun kommer til at stå i spidsen for bliver udrulningen af virksomhedens nye ERP system, og kombinationen af forretningsindsigt, inddragelse, økonomisk ekspertise og digitalisering vil hun bruge til at gøre forretningsgangene nemmere og styrke virksomheden.


Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Boligudvikling i Jylland

Ungdomsboliger på et modent marked